Winnen: 2 kaartjes voor Last Christmas én een warme muts

Zin in een heerlijke zwijmelfilm? Last Christmas is dan een absolute must see. De film geïnspireerd door de liedjes van George Michael is nu te zien in de bioscoop en wij mogen 5 x 2 kaartjes weggeven inclusief warme wintermuts!

 

Last Christmas is een titel die je natuurlijk bekend voorkomt, want de film is geïnspireerd op de grote kersthit van George Michael. Naast dit nummer is er in deze film nog veel meer muziek van legendarische artiest te horen.

Hoofdrollen

In de hoofdrollen zie je Emilia Clarke en Henry Golding. Ook Emma Thompson speelt een rol in de film en schreef daarnaast het scenario.

Last Christmas

Het verhaal

Het verhaal gaat over Kate (Emilia Clarke), een jonge vrouw die de ene na de andere slechte keus maakt. Zo werkt ze bijvoorbeeld in een 365-dagen Kerstmis winkel, verkleed als elfje. Maar dan ontmoet ze Tom (Henry Golding) en verandert haar leven compleet. Eigenlijk is het te mooi om waar te zijn…

Win kaarten voor Last Christmas én een warme wintermuts

Santé geeft 5 x 2 kaarten weg voor Last Christmas inclusief bijpassende wintermuts. Kans maken? Vul onderstaand formulier in.

De winactie loopt tot en met vrijdag 15 november 2019.