Placeholder

Win een goodiebag van Friends of the Brands t.w.v. € 967,-

Het regende mooie merken tijdens The Gift Suite Christmas Edition van Friends Of The Brands dat dit jaar samen met Santé in Hotel Okura Amsterdam werd georganiseerd.

 

We zijn nog volop aan het aftellen naar Kerst, maar op 3 december was het al een beetje zover in Hotel Okura Amsterdam. Daar organiseerde influencer marketing agency Friends Of The Brands voor de tiende keer de populaire The Gift Suite , en dit jaar deden ze dat samen met Santé.

De top-70 celebrities en influencers van Nederland was aanwezig, onder wie Famke Louise, Edsilia Rombley, Kim Feenstra, Leontine Borsato, Victoria Koblenko, Berget Lewis, en Sarah Chronis. Zij genoten met z’n allen van een sterrenontbijt in Yamazato én maakten daarna kennis met de hipste lifestyle brands van dit moment en de nieuwste trends op het gebied van mode, beauty, gadgets en lifestyle.

Alle trends onder één dak

Speciaal voor deze editie stelde Hotel Okura Amsterdam de Imperial Suite beschikbaar en toverde Friends of the Brands deze om tot extravagante Gift Suites. My Jewellery toonde een deel van de nieuwe collectie sieraden en accessoires. Mooi: de ringen, armbanden en kettinkjes met power stones; edelstenen met elk een bijzondere betekenis.

Gypsy-inspired lifestyle brand MOOST Wanted showde diverse items uit de nieuwe feestcollectie, waarin koper en zilver de boventoon voeren. Maar ook voor sieraden of een comfy vest zit je goed bij dit merk.

Ook op beautygebied viel er veel te ontdekken. In de VS zijn de wenkbrauw- en wimperserums van Grande Cosmetics al helemaal hot, en als het aan Esthetic Health ligt zal Nederland snel volgen, want de serums zorgen voor langere wimpers en mooie wenkbrauwen. Een van de trends op cosmeticagebied zijn oplossingen aan de hand van je dna. In Nederland is Essential Aesthetics dé kliniek voor deze antiagingbehandelingen en plastische chirurgie.

Tussen alle hapjes en drankjes werd er ook nog een demonstratie gegeven door NutriBullet. Deze Rolls-Royce onder de blenders koppel je aan je smartphone en rekent vervolgens snel de voedingswaarde van je (groente)smoothie of sapje voor je uit.

Kijk voor een impressie van Friends of the Brands – The Gift Suite Christmas Edition deze video.

Mooi gebaar

Friends Of The Brands heeft ook aandacht voor mensen die het minder breed hebben en die zeker in deze tijd van het jaar wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Alle gasten namen daarom een ingepakt cadeau mee voor stichting Kinderen van de Voedselbank. Zo kunnen ouders die afhankelijk zijn van de Voedselbank hun kinderen toch een mooi kerstcadeau geven. Help je mee? Maak kinderen blij met jouw donatie. Kinderenvandevoedselbank.nl.

Win: een Friends Of The Brands goodiebag t.w.v. € 967,-

De goodiebags van Friends Of The Brands zijn inmiddels befaamd. Ook tijdens de Gift Suite Christmas Edition mochten alle genodigden er een mee naar huis nemen. En het goede nieuws is: ook jij kunt er een winnen! Kans maken? Vul onderstaand formulier in. Wat zit er allemaal in?

 • My Jewellery – Adventcalender
 • OLAZ – Regenerist Whip
 • Soxs.co – Sokken
 • Kiro by Kim- Green Kimono Knit
 • Vita Liberata / Esthetic Health – Vita Liberata Body Blur Instant HD Skin Finish Latte
 • Grande Cosmetics / Esthetic Health – GrandeLips Lipgloss Plumper – Spicy Mauve
 • Living Proof – Perfect Hair Day Body Builder
 • Beaudelor – Divine Sensation met echt goud & cashmere
 • Sweet Rumour – Voedingssupplementen
 • OH K! – OH K! Sheetmasks pakket a 3 producten
 • ZOYA, Vegan & big 10 free – nagellak ZOYA Nagellak
 • OCTAsmart – zitkussen

De winactie loopt tot 19 december 2019.

Beeld: Rebekka Mell, Michael Graste

Win een geweldige goodiebag van Friends of the Brands

Vul het formulier in. De velden met een * zijn verplicht.

 • Vul het onderstaande formulier in om mee te doen aan de prijsvraag.