Hartstocht Brug

Wandel voor een goed doel en maak kans op een hardlooppakket incl. Fitbit!

Vind je het belangrijk om in beweging te blijven en je in te zetten voor een goed doel? Dan hebben wij de perfecte tip voor je, met een spannende winactie! De Hartstichting organiseert ieder jaar namelijk de Hartstocht, een wandelinitatief waarbij veel wandelaars geld inzamelen voor hartonderzoek. Een belangrijk moment om aandacht te vragen voor het belang van een gezond hart en een gezonde levensstijl.

Wandelen met de Hartstichting en Becel

De Harstocht wordt georganiseerd in samenwerking met Becel en zal dit jaar op 10 april 2021 plaatsvinden. Deze editie van de Hartstocht is uiteraard volledig coronaproof.

Je kiest de afstand die je wilt lopen (5, 10, 15, 20 of 30 km) en krijgt op de dag zelf een op-maat-gemaakte wandelroute via de wandelapp van eRoutes. Daarbij start en finish je gewoon voor je eigen voordeur of plek naar keuze! De route wordt namelijk gemaakt via jouw GPS-locatie. Als je je voor 28 maart inschrijft, ben je verzekerd van een startpakket dat je thuisgestuurd krijgt. In aanloop naar 10 april ontvang je elke week een interessante podcast en tips & tricks over een hartgezonde leefstijl.

Hartstocht Radio voor de nodige entertainment

Iedereen loopt zijn eigen route door het land, maar je loopt deze route natuurlijk niet helemaal alleen. Om je te voorzien van de beste aanmoediging en de leukste muziek, krijg je bij je ticket van €15 ook toegang tot de Hartstocht Radio, inclusief verzoeknummers van deelnemers, interviews met bekende Nederlanders én enthousiaste aanmoediging.  En laten we die (virtuele) medaille bij de finish ook niet vergeten. Zo kom jij die wandeltocht wel door!

Meld je nu aan voor de Hartstocht bij de Hartstichting. Kans maken op een op-maat-gemaakt prijzenpakket? Lees snel verder!

Samen voor een sterk hart

Becel is al jarenlang trotste hoofdsponsor en medeorganisator van de Hartstocht; niet voor niets staan ze dan ook voor de plus van een sterk hart. Becel biedt producten aan die zowel lekker als verantwoord zijn: 100% plantaardig en van nature rijk aan Omega 3. Zo helpt Becel iedereen om goed voor zichzelf te zorgen en te blijven genieten van het leven. Samen met de Hartstichting ondernemen ze jaarlijks verschillende activiteiten om mensen bewust te maken van een gezondere leefstijl, waaronder dus de Hartstocht. Met jouw eigen Becel-kuipje kun je sowieso gratis naar de Hartstocht van 10 april – check hiervoor de website van Becel.

Win win win

Hartstocht X Becel Packshot 15032021

Geef je nu bij ons op en maak kans op een hardlooppakket bestaande uit een Fitbit t.w.v. € 90, een paar hardloopschoenen, een branded Becel T-shirt, een tote bag én 2 kaartjes voor de Hartstocht. Ook wordt er een troostprijs weggegeven voor de Hartstocht, waar 1 x 2 kaartjes voor de Hartstocht (t.w.v. €15) te winnen valt. Vul het formulier hieronder in, en wie weet maak jij kans op deze mooie prijzen!

Deze winactie loopt tot en met 2 april 2021.

Win een hardlooppakket incl. Fitbit

Gerelateerde artikelen