MADE

Dit wil je winnen: een stijlvol gedekte tafel inclusief private chef van MADE.COM

Santé wil jouw thuis-uit-eten-moment tijdens de deze barre tijden dolgraag opleuken. Want jij maakt nu kans op een vijfsterren ervaring, gewoon bij jou thuis, met een private chef en een stijlvol gedekte tafel.

In samenwerking met MADE.COM maak jij nu kans om samen met je lief thuis een vijfsterren ervaring te winnen. Wat kun je verwachten?

  • Een private chef die bij jou thuis komt koken
  • Een MADE dinnerware box met de nieuwe collectie dinnerware om zo een on-trend en dromerige tafel te creëren én de gerechten de waardige plek op tafel te geven die ze verdienen.

Een prijs ter waarde van € 449,-!

Over MADE.COM

Made.com

High-end design, zonder het prijskaartje? Dat is ons ding. We werken rechtstreeks samen met designers en produceren items die gemaakt zijn om lang mee te gaan. Het resultaat? Unieke designs – voor jou, en het huis van je dromen. Ons in-house designteam werkt rechtstreeks samen met de beste makers, leveranciers en onafhankelijke designers, die uiteraard onze visie delen. En doordat we niet met onnodige tussenpersonen werken, kunnen we onze producten voor een eerlijke prijs aanbieden, kleine hoeveelheden produceren, en constant inspelen op de behoeften van onze klanten. – dit is een duurzame manier van ontwerpen, waar we trots op zijn.

Zo maak je kans

Zie je dit wel zitten; jij met je geliefde thuis. Kaarsen aan, wijntje erbij. En een private chef die in de keuken de beste maaltijd ooit aan het bereiden is, terwijl jullie wachten een aan stijlvol gedekte tafel? Vul onderstaand formulier in om kans te maken!

Deze winactie loopt tot en met 20 november 2020.

Win een stijlvol gedekte tafel inclusief private chef