×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Win het boek Fit & Fabulous

Win het boek Fit & Fabulous
13.06.2018 - Redactie

Fit & Fabulous is het no-nonsense handboek voor iedere vrouw die graag gelukkig, gezond én in good shape wil zijn en vooral wil blijven.


En dan niet voor even. Dat betekent dus: geen tijdelijke diëten, geen drastische programma's, geen blaadjes sla of uren op de loopband. In het boek van Anne Haakmeester leer je stap voor stap terug te gaan naar de basis.

Anne is healthcoach en misschien ken je haar van haar online platform Fannetiek.nl. Annes zoektocht naar een gezond en fit lichaam heeft haar de afgelopen tien jaar bloed, zweet en tranen gekost, maar leverde haar ook de visie op die zij in haar boek wil meegeven. Zo blijf jij niet rondlopen met de vragen die zij ook ooit had over sporten, dieet en voeding.

Winnen
Wij mogen 3 exemplaren van Fit & Fabulous weggegeven. Wil je kans maken? Vul het onderstaande formulier in.

Je kunt meedoen tot en met 31 juli 2018.

Wat vind je ervan?

Reacties

Daghoroscoop
Steenbok

Je bent vandaag de boel aan het stangen. Daar zit toch niemand op te wachten.…

» Naar de daghoroscopen