category colour brushKlik & Win

5 sportfilms die je kunt kijken bij Pathé Thuis (+ win een streamingscode)

Motivatie nodig? Pathé Thuis tipt 5 inspirerende sportfilms en geeft 2 x 5 codes weg waarmee je de films thuis kunt kijken.

Deze week een sportklasje geskipt? De streamingsdienst Pathé Thuis stelde een lijst samen met vijf inspirerende sportfilms. Ter motivatie om de volgende keer weer wat extra te zweten, no excuses. Want als zij het kunnen, kun jij het ook.

Black Swan

Natalie Portman en Mila Kunis doken voor het Oscarwinnende drama Black Swan in de elegante maar keiharde wereld van ballet. Na maanden minimaal vijf uur per dag, zes dagen in de week trainen met gevierde dansers deden de actrices niet onder van de professionals. Niet alleen een goede film, maar ook een indrukwekkende sportprestatie.

Video

Battle of the Sexes

Game, set, match: Battle of the Sexes gaat over het duel tussen Billie Jean King en Bobby Riggs dat de tenniswereld voorgoed veranderde. Buiten de tennisbaan vecht Billie Jean King een nog veel persoonlijkere en complexere strijd. Een inspirerend en ontroerend verhaal met Emma Stone in de hoofdrol.

Video

I, Tonya

I, Tonya is de verfilming van het leven van Tonya Harding, de gevallen Olympisch kampioene kunstschaatsen. In de film zie je dat doorzettingsvermogen je heel ver kan brengen. Hoofdrolspeelster Margot Robbie trainde maandenlang vijf dagen in de week om in shape te komen.

Video

The Blind Side

Ook het waargebeurde The Blind Side won een Oscar. In de film zien we hoe de dakloze Afro-Amerikaanse Michael Oher wordt geadopteerd door Leigh Anne (Sandra Bullock) en onderdeel wordt van haar gezin. Michael blijkt een natuurtalent en schopt het tot een van de meest veelbelovende NFL-spelers van zijn generatie. Een echte feelgood-film.

Video

Jerry Maguire

Deze klassieker mag natuurlijk niet ontbreken in het rijtje. Sportmanager Tom Cruise en zijn secretaresse Renée Zellweger beginnen een nieuw bedrijf met de footballspeler Cuba Gooding Jr. als enige klant. Slagen ze om opnieuw iets op te bouwen?

Video

Win kijkcodes om deze films te kijken

We geven 2x5 kijkcodes van streamingdienst Pathé Thuis weg, zodat jij deze sportfilms kunt kijken. Vul het onderstaande formulier in om kans te maken.

Je kunt meedoen tot en met 20 maart 2019.

Win streamingcodes van Pathé Thuis

Vul het formulier in. De velden met een * zijn verplicht.

Santé

in je brievenbus?

Bestel nu

Als eerste op de hoogte?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Santé!

  • Pinterest