Horoscoop

Datum: 23-06-2021

Ram21 maart t/m 19 april

Jouw emotionele toestand is niet bevorderlijk voor het nemen van de juiste beslissingen als het gaat om je relatie en/of financiële zaken. Neem echt even de tijd om emotioneel tot rust te komen.

Stier20 april t/m 20 mei

In jouw enthousiasme vergeet je dat je ook te veel hooi op je vork kunt nemen. Daar wordt echt niemand wijzer van. Als jij straks instort ben je nog verder van huis. Neem vandaag nog gas terug.

Tweelingen21 mei t/m 20 juni

Pas op vandaag met wat jij je allemaal laat vertellen. Er kunnen mensen zijn die misbruik proberen te maken van jou en je goede bui.

Kreeft21 juni t/m 22 juli

De gebeurtenissen van vandaag kunnen leerzaam zijn. Hoe minder je jezelf kent, hoe meer jij je zult verzetten tegen de gebeurtenissen. Laat het allemaal gebeuren en leer van de ervaring.

Leeuw23 juli t/m 22 augustus

Als er vandaag problemen optreden, zorg er dan voor dat deze duidelijk worden. Dan is de oplossing vaak al voor iedereen zichtbaar.

Maagd23 augustus t/m 22 september

Jij werkt hard en je zet je volledig in bij alles wat je doet. Daarvoor word je alom gerespecteerd. Dat je dat met trots vervult is heel normaal en heel terecht.

Weegschaal23 september t/m 22 oktober

Jij probeert iemand te overtuigen dat jouw handelen in het belang van de ander is. Dat is toch niet zo. Wees eerlijk en zeg gewoon dat jij in jouw eigen belang handelt. Daar mag je best voor uit komen.

Schorpioen23 oktober t/m 21 november

Jij en jouw partner hebben in grote lijnen hetzelfde doel in het leven. Dat maakt het eenvoudig de weg er naar toe af te stemmen om samen je doel te bereiken. Tussenliggende verschillen zijn dan toch te overbruggen.

Boogschutter22 november t/m 21 december

Je bent vervelende gewoontes aan het afleren. Dat is heel knap! Het gaat ook niet zonder slag of stoot. Jij voelt je een nieuw mens, als herboren en dat werkt weer als een prima stimulans om toch door te gaan.

Steenbok22 december t/m 19 januari

Het is de tijd voor nieuwe ontmoetingen en als jij op zoek bent naar een relatie, dan mag je deze nieuwe ontmoetingen vooral niet te afstandelijk aangaan. Sta open en toon jouw ware gevoelens.

Waterman20 januari t/m 18 februari

De situatie is er vandaag helemaal naar om jouw kennis eens flink op te frissen. Maak daar dus gebruik van. Zo’n gelegenheid laten schieten is erg dom. Je zult er sneller gemak van hebben dan je denkt.

Vissen19 februari t/m 20 maart

Vandaag begin jij met iets totaal nieuws en daar kun je je tanden op stuk bijten. Je leeft helemaal op. Je kunt je leven weer richting geven en nieuwe gedetailleerde plannen maken.