Horoscoop

22 Jul 2019
Kreeft

Kreeft

22 Jun t/m 22 Jul

Jij wilt onafhankelijk zijn maar de omstandigheden geven je juist een afhankelijk gevoel. Maar ben jij dat ook? Laat je niets aanpraten, voel wat je zelf voelt en handel daarna. Voel je gelukkig als je dat bent, dat mag namelijk.

 • Ram

  Ram

  22 Mar t/m 20 Apr

  Je fantasie maakt overuren deze periode. Kom zo nu en dan met twee voeten terug op aarde, om niet de draad met de realiteit te verliezen. Verder is er niets mis met nieuwe en frisse ideeën.

 • Stier

  Stier

  21 Apr t/m 21 May

  Jij hebt vandaag een bijzondere ontmoeting met een bijzonder mens. Het contact zal waarschijnlijk niet van lange duur zijn, maar kan daardoor wel eens extra veel indruk op je maken.

 • Tweeling

  Tweeling

  22 May t/m 21 Jun

  Jij krijgt werk voorgeschoteld waar je helemaal geen trek in hebt. Helaas, dat hoort ook bij het leven. Soms moet je wel eens iets doen dat niet zo heel leuk is. Volgende keer is weer iemand anders aan de beurt.

 • Kreeft

  Kreeft

  22 Jun t/m 22 Jul

  Jij wilt onafhankelijk zijn maar de omstandigheden geven je juist een afhankelijk gevoel. Maar ben jij dat ook? Laat je niets aanpraten, voel wat je zelf voelt en handel daarna. Voel je gelukkig als je dat bent, dat mag namelijk.

 • Leeuw

  Leeuw

  23 Jul t/m 23 Aug

  Af en toe een beetje lef zou ook jou best goed doen. Als je niet uitkijkt droom jij je leven. Het zou beter zijn je droom te leven. Vanaf vandaag dan?

 • Maagd

  Maagd

  24 Aug t/m 23 Sep

  Jij hebt voldoende slaap nodig dat weet je toch? Vandaag heb je extra slaap nodig na die drukke dagen. Ga maar eens vroeg naar bed vanavond.

 • Weegschaal

  Weegschaal

  24 Sep t/m 23 Oct

  Jij hebt vandaag bijzondere ideeën. Ze zijn anders dan anders en vereisen ook een andere aanpak. Durf je de realisering van je ideeën aan?

 • Schorpioen

  Schorpioen

  24 Oct t/m 22 Nov

  Neem geen beslissingen die de rest van jouw leven zullen beïnvloeden. Daarvoor is het vandaag niet de juiste dag. Neem eerst rustig de tijd om de consequenties tot op de bodem na te gaan.

 • Boogschutter

  Boogschutter

  23 Nov t/m 21 Dec

  Je hebt je doel bepaald en je prioriteiten gezet. Nu komt het er op aan dit doel te bereiken. Laat je daarbij door niets en niemand afleiden, niet in dit geval.

 • Steenbok

  Steenbok

  22 Dec t/m 20 Jan

  Jij bent vandaag een echte stijfkop. Dat kan moeilijkheden met zich meebrengen, probeer dat te voorkomen door op tijd toe te geven. Ook in de privé-sfeer is dit erg belangrijk, jouw gedrag wordt namelijk gekopieerd.

 • Waterman

  Waterman

  21 Jan t/m 19 Feb

  Jij hebt vandaag een flink aantal gesprekken. Je verwacht dan dat de andere mensen naar je luisteren als je iets te vertellen hebt? Dan zul jij toch echt ook moeten luisteren als een ander iets te vertellen heeft.

 • Vissen

  Vissen

  20 Feb t/m 21 Mar

  Je kunt niet op één lijn komen met je partner. Je bent nerveus en kortaf. Er zullen een aantal heftige discussies komen. Zorg ervoor niet iedereen tegen jou in het harnas te jagen, daar krijg jij later spijt van.

Santé

in je brievenbus?

Bestel nu

Als eerste op de hoogte?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Santé!