×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Daghoroscopen

// 17 januari 2019
 • Steenbok

  Steenbok

  22 december t/m 20 januari

  Je bent vandaag de boel aan het stangen. Daar zit toch niemand op te wachten. Probeer liever constructief met de situatie om te gaan. Daar zit de kracht van de echte leider.

 • Waterman

  Waterman

  21 januari t/m 20 februari

  In de werksfeer kunnen problemen ontstaan, terwijl in jouw privé-leven juist een rustige fase aanbreekt. Dat houdt elkaar mooi in evenwicht. Zorg echter dat je niet zo druk bent met het een dat je vergeet van het ander te genieten.

 • Vissen

  Vissen

  21 februari t/m 20 maart

  Neem vandaag eens wat tijd voor lichamelijke ontspanning. Je kunt toch niet altijd maar op volle toeren draaien. Een goed moment voor een lang uitgesteld bezoek aan een oude vriend of kennis.

 • Ram

  Ram

  21 maart t/m 20 april

  Een plotselinge gebeurtenis kan jou volledig tegen de grond slaan. Pas dus op dat je emotioneel stevig in je schoenen staat, want er is zwaar weer opkomst. Maar je komt er hoe dan ook als herboren uit.

 • Stier

  Stier

  21 april t/m 20 mei

  Iemand waar je veel van houdt maakt een, in jouw ogen, onvergefelijke fout. Je bent totaal uit het veld geslagen. Blijf open en eerlijk tegenover hem/haar en blijf praten, hoe moeilijk dat ook is.

 • Tweeling

  Tweeling

  21 mei t/m 20 juni

  Verlang niet naar de problemen als die even wegvallen. Geniet van de rust die is gekomen en blijf niet piekeren. De oude problemen zijn verdwenen maar nieuwe ontstaan vanzelf wel weer.

 • Kreeft

  Kreeft

  21 juni t/m 22 juli

  Vandaag is een dag dat jij het beste kunt opschieten met vrouwen. Als je iets gedaan wilt hebben of gewoon een gezellige avond wilt hebben, kies een vriendin uit en geen vriend.

 • Leeuw

  Leeuw

  23 juli t/m 22 augustus

  Je hoeft echt niet helemaal van je standpunten af te stappen, maar een beetje toegefelijkheid kan de discussies en vooral de samenwerking wel aanzienlijk verbeteren.

 • Maagd

  Maagd

  23 augustus t/m 22 september

  Jij bent realistisch genoeg om te weten dat niet alles even leuk is om te doen. Sommige zaken vergen een engelen geduld en dat heb jij vandaag.

 • Weegschaal

  Weegschaal

  23 september t/m 22 oktober

  Jij krijgt weinig rust in je beroepsleven. Men staat je in de nek te hijgen. Laat je niet gek maken, stressen kan altijd nog.

 • Schorpioen

  Schorpioen

  23 oktober t/m 22 november

  Mooie woorden, weinig inhoud. Dat is zeker niet op jou van toepassing en dat zul jij iedereen nu wel eens laten zien. Prima, maar overdrijf het niet, dat is namelijk helemaal niet nodig.

 • Boogschutter

  Boogschutter

  23 november t/m 21 december

  Zeg wat jij wilt. Als je iets wilt of je wilt iets juist niet, laat de ander dat dan weten. Mensen kunnen geen gedachten lezen en de reactie die je krijgt valt best mee.

 • Steenbok

  Steenbok

  22 december t/m 20 januari

  Je bent vandaag de boel aan het stangen. Daar zit toch niemand op te wachten. Probeer liever constructief met de situatie om te gaan. Daar zit de kracht van de echte leider.