×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Daghoroscopen

// 16 november 2018
 • Schorpioen

  Schorpioen

  23 oktober t/m 22 november

  Jij kunt niet altijd even goed tegen veranderingen. Zorg ervoor dat jij je niet tegen komende veranderingen verzet. Dan zul je de voordelen van die verandering veel eerder opmerken.

 • Waterman

  Waterman

  21 januari t/m 20 februari

  Je zult je een weinig zwaarmoedig voelen, terwijl je daar absoluut geen reden toe hebt. Het zal misschien nog heel even duren, maar de zon komt weer achter de wolken vandaan en dan wordt het echt stralend weer.

 • Vissen

  Vissen

  21 februari t/m 20 maart

  Je hebt een bepaald doel voor ogen en jij laat je daar niet meer vanaf brengen. Jouw daadkrachtige optreden zal vriend en vijand verrassen, waardoor je een grote voorsprong kunt nemen op de concurrentie. Succes verzekerd!

 • Ram

  Ram

  21 maart t/m 20 april

  Jij gedraagt je stug en nors. Als jij je relatie wilt verbeteren zul jij je minder gespannen moeten opstellen. Sta open voor een goed gesprek. Aan je partner zal dat, zoals je weet, niet liggen.

 • Stier

  Stier

  21 april t/m 20 mei

  Je zult erg gevoelig zijn de komende tijd. Al je bezigheden vergen veel van jou en je kunt om het minste of geringste in een huilbui uitbarsten. Waarom ben je zo gevoelig? Neem voldoende tijd voor jezelf.

 • Tweeling

  Tweeling

  21 mei t/m 20 juni

  Jij krijgt een uitnodiging die je eigenlijk wel wilt aannemen, maar die absoluut buiten jouw waarden en normen patroon ligt. Doen of toch niet? Neem geen emotionele beslissing.

 • Kreeft

  Kreeft

  21 juni t/m 22 juli

  Je hebt een afspraak waar je niet onderuit kunt komen, hoe graag je dat misschien ook wilt. Gebruik deze ontmoeting dan in ieder geval om te zeggen wat jij voelt. Kun je tenminste je hart luchten.

 • Leeuw

  Leeuw

  23 juli t/m 22 augustus

  Men probeert je iets in de schoenen te schuiven dat je niet gedaan hebt. Dat hoef je natuurlijk niet te nemen. Wees vandaag extra alert en laat je niet uit het veld slaan.

 • Maagd

  Maagd

  23 augustus t/m 22 september

  De sterren staan gunstig. Ook moeilijke opdrachten vormen vandaag voor jou geen probleem. Pak ze op en rond ze af!

 • Weegschaal

  Weegschaal

  23 september t/m 22 oktober

  Concentreer je vandaag volledig op jouw taak. Als je te veel verschillende dingen doet, zal de kwaliteit zeker te wensen overlaten.

 • Schorpioen

  Schorpioen

  23 oktober t/m 22 november

  Jij kunt niet altijd even goed tegen veranderingen. Zorg ervoor dat jij je niet tegen komende veranderingen verzet. Dan zul je de voordelen van die verandering veel eerder opmerken.

 • Boogschutter

  Boogschutter

  23 november t/m 21 december

  Het lijkt wel of jij vandaag perse met je kop door de muur wilt. Soms moet je toegeven, het is niet anders.

 • Steenbok

  Steenbok

  22 december t/m 20 januari

  Er komt iemand opdagen die je niet had verwacht. Deze persoon gooit al jouw plannen voor vandaag in de war. Maar een flexibele houding van jouw kant zorgt ervoor dat het een onvergetelijke dag wordt.