×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Daghoroscopen

// 23 mei 2018
 • Tweeling

  Tweeling

  21 mei t/m 20 juni

  Jij bent energiek en joviaal. Mensen die je tegemoet treedt, zullen open staan voor jouw ideeën. Maak het echter niet te gek. Mensen schrikken als je ze meteen je spectaculairste plannen vertelt.

 • Waterman

  Waterman

  21 januari t/m 20 februari

  Er doen zich plotselinge gebeurtenissen voor in de privé-sfeer. Totaal onverwacht kom jij tot inzichten en die zijn niet zo mooi. Laat je niet door je emoties verleiden tot definitieve beslissingen. Wacht nog even af...

 • Vissen

  Vissen

  21 februari t/m 20 maart

  Pas op voor mensen die wel vrienden lijken, maar dat eigenlijk helemaal niet zijn. Laat je niet misleiden door mensen waar jij, als de nood aan de man komt, niet op kunt rekenen. Dat is verspilde energie, tijd en geld.

 • Ram

  Ram

  21 maart t/m 20 april

  Je zit privé in een moeilijke situatie. Je zult zeer tactisch moeten zijn en op je woorden moeten letten. Doe eens iets extra's voor je partner. Gelukkig krijg jij onverwachts steun van een familielid.

 • Stier

  Stier

  21 april t/m 20 mei

  Jij gaat in op de plaagstootjes van je partner. Als blijkt dat je partner daar eigenlijk niet op had gerekend (maar wel op had gehoopt), breekt een zeer erotische en spannende tijd aan.

 • Tweeling

  Tweeling

  21 mei t/m 20 juni

  Jij bent energiek en joviaal. Mensen die je tegemoet treedt, zullen open staan voor jouw ideeën. Maak het echter niet te gek. Mensen schrikken als je ze meteen je spectaculairste plannen vertelt.

 • Kreeft

  Kreeft

  21 juni t/m 22 juli

  Neem geen overhaaste beslissingen, laat je daar niet toe overhalen. Neem de tijd, wik en weeg, dat is immers de manier waarop jij een beslissing neemt. En alleen dan kun je leven met je beslissing.

 • Leeuw

  Leeuw

  23 juli t/m 22 augustus

  Jij bent egoïstisch. Het is niet verkeerd om ook eens aan jezelf te denken, helemaal niet zelfs. Maar vandaag overdrijf je echt. Er zijn meer mensen die wel wat aandacht kunnen gebruiken.

 • Maagd

  Maagd

  23 augustus t/m 22 september

  Vandaag zul je echt goed je best moeten doen om net die ene persoon voor je te winnen. Bedenk goed waar je indruk mee kunt maken. Dan zal de uitvoering jou geen problemen meer opleveren.

 • Weegschaal

  Weegschaal

  23 september t/m 22 oktober

  Je bent onconventioneel in je opvattingen. Doe de dingen op jouw eigen manier en eis geen goedkeuring van je omgeving, pas dan kun je gelukkig worden.

 • Schorpioen

  Schorpioen

  23 oktober t/m 22 november

  Ga vandaag eens naar die persoon toe, die jij door de drukte van de afgelopen tijd een beetje bent vergeten. Het zal jullie beiden goed doen.

 • Boogschutter

  Boogschutter

  23 november t/m 21 december

  Iedereen wacht op jouw antwoord. Wees eerlijk, dat is het beste voor allemaal, ook voor jou. Hoe langer je wacht, hoe moeilijker het wordt.

 • Steenbok

  Steenbok

  22 december t/m 20 januari

  Die ander wil maar niet wat jij wilt. "Hoe moet dat nou?" vraag jij je misschien af. De aanhouder wint, ook in dit geval. Pak het echter wel zeer diplomatiek aan.