×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Daghoroscopen

// 20 september 2018
 • Maagd

  Maagd

  23 augustus t/m 22 september

  Je krijgt te kampen met een financiële tegenvaller. Je zult dus weer aan het werk moeten om jouw verlies goed te maken. Blijf niet te lang zitten mokken, ga gewoon aan de slag.

 • Waterman

  Waterman

  21 januari t/m 20 februari

  Je bent vaak diplomatiek en dat is goed. Vandaag is het echter belangrijk dat je heel helder bent in wat je te zeggen hebt. Laat geen mogelijkheid open voor misverstanden, ook al is harde bewoording daarvoor noodzakelijk.

 • Vissen

  Vissen

  21 februari t/m 20 maart

  Je bent tevreden en alles loopt dan ook zo als jij vindt dat het moet. Met je positieve houding en bruisende energie bereik je zeer veel in het leven. Zowel je carrière als je privé-leven zijn de moeite waard.

 • Ram

  Ram

  21 maart t/m 20 april

  Door emotionele spanningen ben jij enigszins vermoeid. Toch ben je in staat actief te blijven en veel werk te verzetten. Het is verstandig de oorzaak van de emotionele spanningen op te sporen.

 • Stier

  Stier

  21 april t/m 20 mei

  Jouw fantasie laat je vandaag niet in de steek. Je zult vooral op het werk een sterke en kleurrijke mening naar voren brengen. Alhoewel daar positief op wordt gereageerd, is het verstandig het niet te overdrijven.

 • Tweeling

  Tweeling

  21 mei t/m 20 juni

  Bespreek privé problemen niet met andere mensen. Ook al bedoel je het nog zo goed, jouw partner zal je dat niet in dank afnemen. De problemen worden dan nog groter, in plaats van kleiner.

 • Kreeft

  Kreeft

  21 juni t/m 22 juli

  Je werkt in een moordtempo en je verzet bergen. Aan je energie lijkt geen einde te komen en elk succesje, hoe klein ook, spoort jou aan nog beter je best te doen.

 • Leeuw

  Leeuw

  23 juli t/m 22 augustus

  Men kan van jou op aan en dat is een fijn gevoel, zowel voor jou als voor je vrienden. Als een vriend in de problemen komt zul jij er alles aan doen om hem/haar te helpen en bij te staan.

 • Maagd

  Maagd

  23 augustus t/m 22 september

  Je krijgt te kampen met een financiële tegenvaller. Je zult dus weer aan het werk moeten om jouw verlies goed te maken. Blijf niet te lang zitten mokken, ga gewoon aan de slag.

 • Weegschaal

  Weegschaal

  23 september t/m 22 oktober

  Een bepaald probleem blijft maar in jouw hoofd malen. Jij raakt uit je humeur. Mensen in je omgeving kunnen daar niet tegen. Neem even een pauze.

 • Schorpioen

  Schorpioen

  23 oktober t/m 22 november

  Je bent een succesvol mens. Maar in plaats van blij te zijn voor jou, zullen er altijd mensen zijn die jaloers worden. Vandaag wordt dit weer eens heel duidelijk.

 • Boogschutter

  Boogschutter

  23 november t/m 21 december

  Jij voelt je de laatste tijd gespannen en onder druk gezet. Dat houdt geen mens lang uit. Probeer een korte pauze in te lassen, om weer op adem te komen.

 • Steenbok

  Steenbok

  22 december t/m 20 januari

  Jij zit niet lekker in je vel de laatste tijd. Dit mag je natuurlijk uiten, maar je partner zal geen emotionele uitbarstingen accepteren. Blijf redelijk, dan komen jullie er samen wel uit.