Cats

Winnen: kaarten voor de film Cats incl. tas

Wie kent de wereldberoemde musical Cats niet? Nu is er een ook prachtige film van gemaakt en jij kunt er kaarten voor winnen inclusief mooie tas!

 

Cats is één van de langstlopende shows in zowel de geschiedenis van het Londense West End als van Broadway. De Andrew Lloyd Webber-musical beleefde haar wereldpremière in 1981 in het New London Theatre, waar het uiteindelijk een recordaantal van 21 jaar gespeeld heeft met in totaal bijna 9000 voorstellingen. In 1983 won de Broadway-uitvoering van deze productie maar liefst zeven Tony Awards, waaronder die van Best Musical.

Cats in de bioscoop

En nu maakt de musical de stap naar het grote, witte doek. Vanaf 26 december zal Cats te zien zijn in de bioscoop met een sterrencast waar je U tegen zegt! Zo kun je onder anderen James Corden, Dame Judi Dench, Jason Derulo, Idris Elba, Jennifer Hudson, Ian McKellen, Taylor Swift, Rebel Wilson en Francesca Hayward in deze unieke musicalverfilming zien. Oscarwinnaar Tom Hooper tekende voor de regie en maakte gebruik van nieuwe technologie om zijn castleden te transformeren.

Bekijk hier de trailer

Winnen!

Cats

Wil jij kans maken op kaarten voor de film? Dat kan. Santé geeft 5 x 2 kaarten weg inclusief tas. Vul onderstaand formulier in:

Deze winactie loopt tot maandag 23 december 2019.