Black Friday

Deze Black Friday deals voor een healthy lifestyle mag je niet missen!

Tijdens Black Friday vliegen de aanbiedingen om de oren. Ook wij hebben een rondje gemaakt en hebben de beste deals geselecteerd voor een healthy lifestyle!

Zo heeft Iamafoodie.nl twee hele fijne Instagram-cursussen in de aanbieding:

Kick-start your health (in 10 stappen naar een gezonder eetpatroon)

Niet alleen wanneer je in gezonde voeding en gezondheid bent geïnteresseerd, maar ook wanneer jouw voornemens om gezonder te gaan eten en leven wat zijn weggezakt, is dit een hele fijne cursus. Deze cursus is door wetenschappers en diëtisten Marijke en Gaby ontwikkeld en evidence based. Zij vinden het belangrijk om een positieve boodschap te brengen over gezonder eten en gezonde gewoontes, met als resultaat gezondheidswinst. Iedereen kan eraan meedoen, het maakt niet uit of je nu een man of een vrouw bent of hoe oud dat je bent. Je hoeft alleen over een Instagramaccount te beschikken.

En wat ook leuk is: in het december-nummer van Santé dat vanaf 8 december verkrijgbaar is, kun je een uitgebreid interview lezen met I’m a foodie-oprichter Marijke. Zij zal je dan van alles laten weten over haar healthy leefstijl.

>> Meld je aan

Maaltijd plannen met Claudia

Voorbereiding en planning is key! Door deze cursus houd je tijd over, loop je niet achter de feiten aan, eet je gevarieerder en is er juist ruimte voor spontaniteit! Koken wordt leuk, omdat jij voortaan alles voorhanden hebt en weet welke gerechten jij het beste kunt koken zodat het bij jouw smaak, voorkeuren en drukke leven past.

>> Meld je aan

Deze Black Friday-aanbiedingen gelden tot en met maandag 30 november 2020.

Online trainen met onze Santé-sportdeskundigen

Onze Santé-sportdeskundigen Christina en Heidy van Studio C Online hebben ook een Black Friday deal in de aanbieding. Zo bieden zij een vette korting aan op een kwartaalabonnement en krijg je ook de ‘Knallen naar Kerst’-kalender die start op Black Friday en doorloopt tot en met 24 december. Deze kalender zorgt ervoor om december jouw fitste en meest energieke december ooit te maken.

>> Naar een kwartaalabonnement met € 20 euro korting

Deze Black Friday-aanbieding geldt tot maandag 30 november 2020.