Placeholder

Workshop: Optimal health

Hoe bereik je een optimale gezondheid? Door een optimaal gezonde levensstijl! Op vrijdag 25 oktober zal Your Health Coach Tessa van der Steen een inspirerende workshop geven over het bereiken van een optimale gezondheid. Dat is wel handig nu het snotterseizoen er weer aankomt.

Tessa staat bekend om haar praktisch en doelgericht voedingsadvies. Onderwerpen als ontgiften, etiketten lezen, de ideale training & super foods komen aan bod. Je gaat naar huis met een uitgebreid 10 stappenplan.

Tijdens de workshop zal Tessa de door haar zelf ontwikkelde super food reep presenteren en haar nieuwste product: een 100% biologische groentereep voor kinderen!

Info
Datum:Vrijdag 25 oktober 2013
Locatie: Tarwegraskoning – Roelofhartstraat 10 Amsterdam
Aanvang: 19.00 uur (tot ongeveer half 20:30)
Kosten € 10,- incl btw
Voor tickets mail info@bebio.nl
 
Meer informatie over Tessa
www.yourhealthcoach.nl
www.gogreenbar.nl


Over BeBio
Willemijn en Liselotte van BeBio bloggen iedere week op Sante.nl over een gezonde en bewuste levensstijl. Ze laten zien hoe leuk gezond leven kan zijn en dat een bewuste levensstijl voor iedereen binnen handbereik is. Lees al hun blogs >>

Wil je meer tips van BeBio? Op BeBio.nl inspireren Willemijn en Liselotte je dagelijks met mooie foto’s, video’s en leuke content op het gebied van bewust leven. Daarnaast vind je er veel achtergrondinformatie, een online shop en je kunt je eigen pagina bijhouden.