Placeholder

Eén bagel en een kwartier lichttherapie graag

De klok is vannacht een uur terug gezet, daardoor heb je een uur langer kunnen slapen. Het betekent ook dat we de komende maanden minder daglicht zien. Terwijl licht juist zo goed voor je is.

Bagels & Beans helpt je graag de donkere dagen door, daarom krijg je vanaf vandaag gratis een kwartiertje lichttherapie bij je kop koffie of je bagel.

Hoezo donkere dagen?
Daglicht draagt bij aan een goed dag- en nachtritme, een beter humeur en een hoger energiepeil. In de winter zien we minder licht en dat kan ervoor zorgen dat we humeuriger zijn, ondanks genoeg uren slaap moe zijn of ’s ochtends niet op gang kunnen komen. Wat een beetje licht wel niet kan doen.

Lichtbril op
Tijdens je bezoek aan Bagels & Beans krijg je een Luminette lichttherapiebril op. Deze bril geeft via een holografisch vizier licht aan je ogen af. Daardoor word je humeur opgepept en kun je vol energie aan je (werk)dag beginnen.

Feitjes

  • Lichttherapie verbetert de seksuele prestaties.
  • Mensen vallen gemiddeld sneller en meer af als oefeningen in de sportschool gecombineerd wordt met lichttherapie.
  • Tieners presteren beter op school als ze hebben ontbeten bij een lichttherapielamp.
  • Avondmensen zijn gevoeliger voor het ontwikkelen van een winterdip of -depressie.
  • In het ziekenhuis worden patiënten in een kamer op het Oosten (veel ochtendlicht) sneller ontslagen dan patiënten met een kamer op het Westen.

Op naar Bagels & Beans
Het is duidelijk: licht is goed voor je. Kun jij wel een boost van licht gebruiken deze winter? Kom bij Bagels & Beans genieten van een kop koffie en een bagel en pep jezelf op met een kwartier lichttherapie. Bagels & Beans heeft 51 vestigingen. Kom langs!