Placeholder

Doelen stellen en halen is een kunst!

In november begint Fitnessbijbel voor Vrouwen-Live. Tot die tijd houdt jullie coach Marije de Vries een blog bij op Sante.nl. Heb jij je al ingeschreven voor Fitnessbijbel Voor Vrouwen-Live om aan jouw doel te werken?

Een doel stellen staat voor mij synoniem aan een deadline: een datum waarop jij jouw doel hebt behaald. Tijdens Fitnessbijbel voor Vrouwen-Live maak ik onderscheid tussen een ZESWEKEN-doel en een ULTIEM-doel.

Jouw ZES WEKEN-doel
Wat wil jij bereiken over zes weken, in ons geval op 31 december 2012? Eindelijk weer in je favoriete broek passen? Vier kilo afvallen of strakker worden? Wat jouw ZES WEKEN-doel ook is, spreek het uit! Vertel het je omgeving, zet jezelf onder druk. Echt, het werkt.

Jouw ULTIEM-doel
Wat wil je ooit nog in je leven bereikt hebben op het gebied van voeding, training, gezondheid of je looks? Probeer je al zo lang tien kilo af te vallen, maar lukt het maar niet? Wil je voor eens en altijd écht afrekenen met je ongezonde leefstijl en in maatje 38 passen? Ben je klaar met die onzekerheid en wil je weer trots en blij zijn met jezelf en je leven? Meer genieten en rust?

Jouw doelen
Als je meedoet met FBVV-LIVE kijken we verder dan 31 december. Vanaf 1 januari 2013 ga jij werken aan jouw ULTIEME doel. Jouw ZESweken-doel is immers een feit en je bent een flinke stap dichterbij om een belangrijke wens van je bucketlist te vinken.

Een doel wordt werkelijkheid als deze haalbaar en realistisch is. Net als dat ik wil dat je zelf (aan)leert wat goede en gezonde keuzes zijn op het gebied van voeding, beweging en ontspanning, wil ik ook dat je zelf in staat bent een haalbaar en realistisch doel te stellen. Ik ga je leren hoe je dit moet doen.

Onthoud dat het nooit erg is om je doelen bij te stellen, wel om te besluiten ermee te stoppen!


De eerste mail
Als jij je al hebt ingeschreven voor FBVV-LIVE, dan ontvang je aan het einde van deze week de eerste informatie en ga ik je vragen wat jouw ZES WEKEN-en ULTIEM doel is! Ik ben heel benieuwd!

Tot mails!

Marije

In november begint Fitnessbijbel Voor Vrouwen-Live. Je kunt je gratis opgeven via de website van Fitnessbijbel Voor Vrouwen.