Placeholder

Calorieën voor het goede doel

Doe mee met een bootcamp in het Amsterdamse Westerpark voor het goede doel.

Voor jezelf én voor een ander
Onder leiding van personal trainer Oswin Beingsick zal er een sportieve recordpoging worden ondernomen. En dit gebeurt niet zomaar. Het geld dat met het verbranden van de calorieën wordt opgehaald, gaat naar Cordaid Microkrediet. Als deelnemer zorg je er hierdoor niet alleen voor dat je je weer fit voelt, maar je zorgt ook dat een ondernemer in een ontwikkelingsland een zelfstandig bestaan kan opbouwen.

Cordeals
Deze recordpoging is een Cordeal, een unieke deal waar iedereen aan mee kan doen. Als er genoeg deelnemers zijn of als het juiste bedrag is bereikt, gaat de deal door. Om de paar weken is er een nieuwe deal. Zo zette Henk Schiffmacher eerder al gelukstatoeages op vrijdag de 13e en zong Xander de Buisonjé persoonlijke valentijnsboodschappen in voor het goede doel.


Aanmelden
Zie jij de bootcamp wel zitten? Zorg dan dat je op zondag 24 juni om 13.00 uur in het Westerpark in Amsterdam aanwezig bent. De workout duurt tot 15.00 uur en kost €5. Aanmelden kan op www.cordeals.nl. Op deze site kun je ook volgen voor welke Cordeals je je in de toekomst op kunt geven.