Maxime Meiland

Maxime Meiland is gestopt

Het was niet makkelijk, zegt ze zelf. Maar Maxime Meiland is gestopt met deze slechte gewoonte. En wat Maxime kan, kun jij ook.

Het duurde zeker een maand voor het haar was gelukt, maar Maxime Meiland (27) is getopt met roken. “Het geeft zoveel rust. In het begin vond ik het best lastig, maar ik heb niet toegegeven aan het stemmetje in mijn hoofd,” vertelde ze aan RTL Boulevard.

Lees ook: het is nooit te laat om te stoppen met roken

Stoppen met roken

Stoppen met roken is lastig, maar niet onmogelijk. Wie hulp wil hebben, kan gratis de stoplijn bellen: 0800-1995. Sommige mensen gebruiken boeken, brochures of apps om te stoppen met roken. Maar je kunt ook kiezen voor andere methoden, zoals acupunctuur, lasertherapie en hypnotherapie. Als is er geen wetenschappelijk bewijs dat deze andere methoden werken. Soms vergoeden zorgverzekeraars deze behandelingen als je aanvullend bent verzekerd. Maar uiteindelijk heiligt het doel de middelen. Als je maar stopt. Want dat is veel gezonder. Dat weet ook Maxime Meiland.

Tip van de redactie

Of je glas nu half vol of altijd half leeg is, iedereen kan wel wat positiviteit in zijn leven kan gebruiken. Mensen die positief in het leven staan zijn gezonder, hebben minder stress en kunnen moeilijke situaties beter aan. Positiviteit is dus aan te leren en ook nog in de goede zin besmettelijk voor je omgeving! De kracht van positief denken zit boordevol tips, voorbeelden en affirmaties en het is de ideale start voor iedereen die negatieve gevoelens wil leren omzetten in positieve! Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Fiona Huisman