Placeholder

3 handige slaap-apps

Tegenwoordig zijn overal apps voor. Ook om je nachtrust te bevorderen, bestaan er honderden de apps. Maar eerlijk is eerlijk, sommige apps zijn best handig!

Sleep Cycle Alarm Clock
Deze app laat na een nacht slapen een grafiek zien waarin je kunt aflezen hoe diep je hebt geslapen. Ook heeft de app een wekker: de app maakt je in het half uur voor de aangegeven tijd wakker wanneer je het lichtst slaapt. Dat is de beste slaapfase om gewekt te worden waardoor je uitgerust opstaat. (iOS € 0,89 en Android, Sleep as Android, gratis)

MySleep By Jensen
De app heeft een alarm, een slaaptimer om makkelijker in slaap te vallen, een programma dat jouw slaapstatistieken bijhoudt en een verschillende rustgevende geluiden. Bij het wakker worden voorziet de app je van het nieuws en weer. (iOS gratis, voor Android niet verkrijgbaar)

GPS-alarm
Wil je powernappen in de trein, maar ben je bang dat je het station mist? Zet dan een GPS-wekker. Deze maakt je een paar honderd meter voor de plaats van bestemming wakker. (Android Alarm Clock GPS gratis en iOS GPS Alarm Clock € 1,79)

Gebruik jij een app om je nachtrust bij te houden?

Bron: Archief | Beeld: Shutterstock