Placeholder

Fit het voorjaar in

Advertorial – Jippie, de lente komt eraan. Tijd om uit je luie winterhol te kruipen en het voorjaar fit van start te gaan. Hoe? Met de gratis 7-daagse A.Vogel Lentekuur. Zo ruil je in één week oude gewoontes in voor gezonde alternatieven en ga je bruisend de lente in!

Waarom deze Lentekuur?
Weet jij wat echt gezond is? Superfoods, goede en slechte vetten, koolhydraten, wel of geen brood eten. De trends volgen elkaar snel op. Iedereen praat erover, maar hoe maak je de juiste keuzes? Want daar sta je dan in de supermarkt, met je kar voor rijen producten waarvan je niet meer weet of ze nu wel of niet gezond zijn.

Praktische tips
De A.Vogel Lenteku de juiste keuzes te maken. Wij geven je duidelijkheid in een wereld vol schreeuwende boodschappen. Je krijgt praktische tips over voeding die eenvoudig zijn toe te passen in het dagelijkse leven. Extra fijn: die winterpondjes raak je dan misschien ook gelijk kwijt.

Wat ga je doen?
Tijdens de 7-daagse kuur krijg je elke dag een mail boordevol inspiratie, tips en tricks om af te kicken van ingesleten gewoontes en je leefstijl gezonder te maken.

Verschillende thema's
Elke mail behandelt een actueel gezondheidsthema. Zo praten we je onder andere bij over goede en slechte vetten en hoe het nu écht zit met koolhydraten en brood. En wat zijn nu precies superfoods? Welke tussendoortjes kun je het beste nemen? Dat alles wordt gecombineerd met praktische tips en smakelijke menu’s. Zo is gezond ook nog eens lekker.

Veranderingen
Je zult merken dat je tijdens deze week elke dag iets totaal anders op tafel zet dan normaal. Even geen brood, aardappelen en pasta bijvoorbeeld. Niet om je voor altijd je bord spaghetti Bolognese te ontzeggen, maar om je eens te laten proeven hoe lekker én makkelijk het kan zijn om eens wat anders op tafel te zetten. Je ervaart wat het doet met je lichaam en je gaat fit te lente in. Wie wil dat nu niet?

Hoe doe je mee?
•    Meld je aan op www.avogel.nl/lentekuur.
•    De lentekuur start op 24 maart. Je ontvangt van tevoren een boodschappenlijstje in je mailbox, zodat je de ingrediënten in huis kunt halen om de maaltijden te bereiden.
•    Tijdens de Lentekuur krijg je elke dag een mail met voedingsinformatie, een nieuw dagmenu en tips en adviezen over voeding, beweging en leefstijl.
•    Deelname aan de Lentekuur is gratis.