Placeholder

Healthy week #4

Doe deze week iedere dag iets gezonds. Boost bijvoorbeeld je seksleven en neem tijd voor jezelf.

Maandag: tijd voor jezelf
Heb je behoefte aan wat tijd voor jezelf? Boek het Body, Mind & Wellnessweekend van hotel Opduin op Texel van 25 tot 27 oktober. Je wordt begeleid door personal trainers en yoga- en meditatiedocentes. Daarna kun je bijkomen bij de open haard of in de sauna.

Dinsdag: nieuwe Santé
Vanaf vandaag ligt het novembernummer van Santé in de winkel. Het nummer staat weer vol verhalen en inspiratie voor een bewust, gezond en leuk leven.

Woensdag: smeer met spf
Heb jij je dagcrème met spf ingeruild voor een gewone omdat de zomer voorbij is? Ruil ze maar weer terug. Lees waarom je ook in de winter met spf zou moeten smeren.

Donderdag: boost je seksleven
Tijd voor wat actie tussen de lakens. De herfst helpt je een handje mee door je seksleven een boost te geven. Ontdek waarom de herfst een positieve invloed heeft op je seksleven.

Vrijdag: get yourself a date
Wanneer al je vriendinnen plannen hebben met hun partner kun je je best eenzaam voelen. Zeker wanneer je niet meer weet wanneer je voor het laatst een date had, is het hoog tijd om weer eens te daten. Misschien is een datingapp iets voor jou?

Zaterdag: ontstressen en ontspannen
Ben je down of juist gestrest? Met deze 10 tips kun je jezelf even ontspannen.

Zondag: schoonmaken en trainen
Moet je vandaag nog wat klusjes doen in huis? Maak er slim gebruik van door van het schoonmaken meteen een work-out te maken. Combineer bijvoorbeeld een schone vloer en een strakke buik.

Meer artikelen in de rubriek Healthy week >>

Beeld: Shutterstock