Placeholder

Recept: viskoekjes van visvrije tonijn

Het vegetarische vleesaanbod van De Vegetarische Slager is nauwelijks van ‘echt’ vlees te onderscheiden. Het concept van Jaap Korteweg is binnen drie jaar uitgegroeid van 1 verkooppunt naar ruim 1000 verkooppunten.

Met het vegetarische vlees zijn heerlijke gerechten te bereiden. Zoals deze viskoekjes van visvrije tonijn.

Ingrediënten
300 gr Visvrije Tonyn
250 gr aardappels, fijngeprakt
1 ei
1 el mayonaise
rasp van een limoen
2 bosuitjes, in dunne ringen
½ rode ui, fijngehakt
1 cm gember, fijngehakt
2 teentjes knoflook, fijngehakt
1 chilipeper, fijngehakt
½ bosje koriander, grofgehakt
40 gr paneermeel
1 tl zout
snuf witte peper

 
Bereiding
1. Meng alle ingrediënten en laat het geheel minimaal een uur rusten in de koelkast.
2. Maak van het deeg acht balletjes en druk ze plat.
3. Haal ze door de paneermeel en bak de koekjes in olie.
 
Bekijk voor meer recepten en de verkooppunten de website van De Vegetarische Slager.
 
Bron: www.vegetarischeslager.nl