Placeholder

Recept voor gebakken scholfilet met saus van ERU Balans Bieslook

Advertorial – Zet vanavond deze heerlijke maaltijd van scholfilet met een saus van ERU Balans Bieslook op tafel. Het bijkomende voordeel: je maakt nu bij aankoop van een ERU Balans actieverpakking kans op een city trip naar één van de geselecteerde steden.

 

 

Ingrediënten
Voor 4 personen
Voorbereiding: 20 minuten
Bereiding: 15 minuten

  • 500 gram scholfilet
  • 125 gram groene aspergetips
  • ½ groene courgette
  • ½ gele courgette
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 100 gram ERU Balans Bieslook
  • 100 ml halfvolle melk
  • 400 gram aardappelpuree
  • 1 eetlepel tarwebloem

Voorbereiding

  1. Snijd de courgettes in dunne plakjes en meng deze met olijfolie.
  2. Blancheer de groene asperges 1 minuut in kokend water met zout.
  3. Breng de melk aan de kook met de ERU Balans Bieslook en roer tot een saus.

Bereidingswijze

  1. Verwarm de aardappelpuree en breng deze op smaak.
  2. Breng de vis op smaak met peper en zout en bebloem deze ruim.
  3. Verwarm in een pan een scheutje olijfolie en bak hierin de vis gaar en goudbruin.
  4. Grill de courgette en de groene asperges in de pan en breng deze op smaak met peper en zout.
  5. Plaats de aardappelpuree op het bord en leg hier de vis op.
  6. Verdeel hierover de groenten en schep er een ruime hoeveelheid saus over.

Win een city trip
Koop nu een ERU Balans actieverpakking, voer je unieke actiecode in op de website en wie weet zit jij binnenkort in Lissabon, Barcelona of in één van de andere steden.