zomerjasjes 2023

Trend alert: dít zijn de 5 mooiste zomerjasjes van dit moment!

Ben je al druk bezig met het samenstellen van je zomerse garderobe? Een essentieel kledingstuk dat je niet mag vergeten is natuurlijk het zomerjasje. Maar geen zorgen, Santé heeft het zoekwerk al voor je gedaan. Hieronder een selectie van 5 prachtige zomerjasjes.

Waarom een nieuw zomerjasje je gelukkig maakt

Wanneer de zomer nadert, verlangen velen naar een nieuw zomerjasje. Maar waarom maakt zo’n kledingstuk ons eigenlijk gelukkig? Hier zijn enkele redenen:

  • Een nieuw zomerjasje geeft je een gevoel van frisheid en vernieuwing. Het symboliseert een nieuwe start en de mogelijkheid om jezelf opnieuw uit te vinden.
  • Het geeft voldoening wanneer je eindelijk dat ene jasje hebt gevonden dat jouw persoonlijke stijl weerspiegelt.
  • Het dragen van een nieuw zomerjasje kan je zelfvertrouwen vergroten. Het accentueert je uiterlijk en geeft je een gevoel van trots wanneer je jezelf in de spiegel ziet.
  • Een nieuw jasje kan ook nieuwe mogelijkheden met zich meebrengen. Het opent de deur naar nieuwe avonturen en ervaringen, omdat je er fris en aantrekkelijk uitziet voor anderen.
  • Het hebben van een nieuw zomerjasje is natuurlijk ook praktisch. Het biedt bescherming tegen onverwachte weersveranderingen en zorgt ervoor dat je er altijd stijlvol uitziet, ongeacht de gelegenheid.
  • Last but not least: het kopen van een nieuw zomerjasje kan gewoon ontzettend leuk zijn. Het is een moment van zelfverwennerij. Het geeft je het gevoel dat je de wereld aankunt met een nieuwe, fashionable uitstraling.

5 stijlvolle must-have zomerjasjes

1. VERO MODA spijkerjasje

€39,99

Vero Moda Spijkerjasje Vmzorica Light Blue Light Blue Denim 5715365838704
Hier verkrijgbaar

2. Morgan trenchcoat jas met studs

120,- – €96,-

Morgan Zomerjasjes
Hier verkrijgbaar

3. s.Oliver trenchcoat met ceintuur

119,99 – €83,99

S Oliver Trenchcoat Zomer Met Ceintuur Petrol Petrol 4099582511413
Hier verkrijgbaar

4. Kjelvik softshell jas Sello

€89,95

Kjelvik Softshell Jas Sello Lichtblauw Lichtblauw 8718339204571
Hier verkrijgbaar

5. Mango spijkerjasje

€49,99

Mango Spijkerjasje
Hier verkrijgbaar

Foto: Getty Images