9263548 2100x1440

Winnen: blijvend afvallen (en genieten!) met Lazyfitgirl

Wil jij blijvend afvallen, maar ook mentaal lekker in je vel zitten en gewoon genieten? Dan is de Lazyfitgirl Methode van Anki Willemsen echt iets voor jou.

We mogen 2x een Transformatie Cursus + guides + Lazyfitgirl Supermarkt Richtlijnen kaart + 3x Lazyfitgirl Lifestyle Weekplanner weggeven!

‘De Eetswitch’

Deze maand verschijnt het nieuwe kookboek van Anki: De Eetswitch. Dit is geen gewoon kookboek of gezond receptenboek, maar een boek waarin je leert hoe jij kunt eetswitchen naar een voedzamer eetpatroon. Hiervoor hoef je niet te diëten of calorieën te tellen.

In het boek vind je ruim 75 heerlijke recepten en richtlijnen om voedzamere keuzes in de supermarkt te maken. Anki neemt je in 6 Eetswitch-stappen mee naar een gezonde lifestyle. Het was nog nooit zo makkelijk!

Lazyfitgirl Methode

Eetswitch Mindset Staand 100kb 180553f9 2ff6 4ba1 9722 3516c095365e

Anki Willemsen (34) is voedingsdeskundige en de bedenker van de Lazyfitgirl Methode. Hierbij draait het niet om diëten, maar om een andere leefstijl en mindset. De Lazyfitgirl Methode werkt met een stappenplan rond ‘Eetswitchen’: voor alles wat je eet, zoek je een voedzamer alternatief. Er zijn al duizenden vrouwen met Anki’s methode succesvol afgevallen. De meesten zijn lid van de Lazyfitgirl Motivatie Club, waarin je masterclasses kunt volgen. Ze zijn dan ook onderdeel van een supportive community en hebben vaak de Transformatie Cursus bij Anki gevolgd.

Transformatie Cursus

De Transformatie Cursus is perfect voor wie al van alles geprobeerd heeft, maar bij wie afvallen niet lukt. Met de cursus leer je het fundament te leggen om blijvend resultaat te behalen. Niet alleen krijg je toegang tot 8 videomodules en huiswerkopdrachten, ook krijg je de Lazyfitgirl supermarkt kaart thuis gestuurd met alle richtlijnen. Niet gewonnen? Dat kun je de cursus hier met korting aanschaffen.

Wij geven 2x een Transformatie Cursus + guides + Lazyfitgirl Supermarkt Richtlijnen kaart + 3x Lazyfitgirl Lifestyle Weekplanner weggeven.

Fotografie: Soof Bremer

Ik wil winnen!