Placeholder

Wash & Coffee in Nederland geopend

Amsterdam is weer een hotspot rijker: Wash & Coffee. Hier kun je niet alleen je was doen, maar ook koffiedrinken, studeren, lunchen en op het net surfen. Ideaal, niet?

Op het Marie Heinekenplein in Amsterdam is 9 september de eerste wassalon + koffiebar van Nederland geopend door Lieke van Lexmond. In 2010 werd de eerste Wash & Coffee geopend in het Duitse München. De winkel is het resultaat van een internationale samenwerking tussen Bosch en Persil.
 
Kleine wasjes, grote wasjes
In de gloednieuwe Wash & Coffee-zaak kun je dus relaxt je was doen terwijl je geniet van allerlei koffiespecialiteiten en broodjes. Door het gratis draadloze netwerk in het loungegedeelte van de zaak kun je gemakkelijk studeren of werken terwijl je wacht op je wasgoed. Geinig: bezoekers kunnen via iPads aan de muur ook gebruik maken van digitaal wasadvies.

Lees ook: het strijkgedrag van Nederlanders >

Duurzaam wassen
Wash & Coffee
heeft ook een was- en strijkservice die je wasgoed schoon en gestreken aflevert. Bovendien zijn de wasmachines en drogers van Bosch energie- en waterbesparend. Het ecologische wasmiddel van Persil zorgt daarbij voor een minimale belasting voor het milieu.

Ook leuk: bij Wash & Coffee worden regelmatig diverse evenementen georganiseerd, zoals een stand-up comedyavond of een workshop strijken voor studenten.
 
Meer info? www.wash-coffee.nl

Neem nu een jaarabonnement op Santé en was een jaar lang gratis! >

Foto: Lieke van Lexmond opent eerste Wash & Coffee van Nederland in Amsterdamse Pijp