Placeholder

Uittip: NeighbourFood Market

Food-liefhebbers en culi-fanatiekelingen opgelet: dit weekend vindt de eerste NeighbourFood Market plaats op het Westergasterrein te Amsterdam.

Picknickkleed in de aanslag. Of nu ja, misschien mag dat picknickkleed nog even in de kast blijven. Trek liever je dikke jas aan en struin het Westergasterrein af deze zondag. Dan vindt de eerste editie van de NeighbourFood Market plaats.

Sandwich-helden
Tussen 10.00 en 15.00 uur kun je een ontbijt, brunch of lunch bij elkaar sprokkelen en oppeuzelen. De NeighbourFood Market staat namelijk bomvol met kramen van bio-boeren, toptraiteurs, bakkers, slagers, gevierde lokale chefs, kaasmakers, worstendraaiers, sap-persers, soepkokers, sandwich-helden, fanatieke foodies, barista’s, heren van de thee, enthousiaste producenten en distributeurs.

Groen voedsel
En de foodmarket heeft ook nog eens een bijzonder groen tintje. Als je je eigen bord en bestek meeneemt, kun je dat ter plekke afwassen. Heb je nog voorverpakt voedsel in de kast staan waar je niets mee doet? Breng het mee en de organisatie zorgt dat het goed terecht komt.

De NeighbourFood Market vindt elke derde zondag van de maand plaats op wisselende locaties van het Westergasterrein. Info vind je op neighbourfoodmarket.nl.

Ook dit weekend: de Nationale Gezondheidsbeurs >