Placeholder

Geen caps voor kids

Advertorial – Wanneer je kindjes de wereld verkennen, moet je rekening houden met mogelijke gevaren. Als ouder zijn ben je je bewust van de normale checklist om je huis baby-proof te maken. Maar in moderne woningen zijn er nog verborgen gevaren. Update jouw checklist met deze tips.

1. Veel ouders houden van do-it-yourself-projecten waar gereedschap aan te pas komt. Bewaar gereedschap buiten bereik van kinderen en laat het nooit onbewaakt achter.

2. Medicijnen kunnen er verleidelijk uit zien voor kindjes en moeten dus veilig opgeborgen worden om te vermijden dat kindjes ze inslikken. Let er dus op dat medicijnen en andere zaken zoals vitaminen en oogdruppels ook veilig opgeborgen zijn. Bewaar ze niet in je handtas, nachtkastje of op het aanrecht in de badkamer.

3. In het drukke leven zijn ouders vaak bezig met verschillende huishoudtaken tegelijk. Het is makkelijk om te vergeten dat zelfs gewone wasproducten schadelijk kunnen zijn voor kinderen. Zoals alle producten kunnen wascapsules een gevaar betekenen voor kleintjes. Bewaar wascapsules, zoals pods van Ariel, daarom buiten het bereik van kinderen. Om kinderen nog meer te beschermen, heeft Ariel een nieuw familieverpakkingpak ontworpen met een verbeterd kinderslot. Deze verpakking is makkelijk voor ouders om vast te maken maar moeilijk voor kinderen om te openen.

Altijd buiten bereik van kinderen bewaren. Meer weten? www.keepcapsfromkids.eu