Kerstfilms Netflix

10 kerstfilms om vandaag nog op Netflix te kijken

Kom helemaal in de kerststemming met deze 10 kerstfilms die op Netflix te zien zijn. Pak de popcorn er maar bij!

I’ll Be Home for Christmas

Assistant-officier van justitie Jackie wil een zaak afronden en Kerst vieren met haar dochter, maar haar plannen vallen in duigen als haar ex-man opeens langskomt.

The Christmas Chronicles

Kate en haar broer Teddy zijn op kerstavond alleen thuis. Ze maken een plan om de kerstman op heterdaad te betrappen. Dat lukt, maar het gaat helemaal mis. Kan de kerstman kerstavond nog redden?

Lees ook: ‘6 tips om meer me-time in te plannen’

A Christmas Prince

Netflix’ eerste eigen kerstfilm (2017) is precies wat je van een kerstfilm verwacht, lekker cheesy. Een beginnend journalist wordt naar Aldovië gestuurd voor een primeur over een knappe prins. Ze gaat undercover, raakt verstrikt in haar eigen leugen en wordt verliefd.

A Princess for Christmas

En we blijven in koninklijke sferen met A Princess for Christmas. Het verhaal gaat over de jonge Jules Daly. Als ze op uitnodiging van een familielid met haar nichtje en neefje naar een kasteel in Europa reist, wordt ze verliefd op een knappe prins.

Klaus

Dit is een van de meest populaire kerstfilms volgens Netflix: Klaus. Het verhaal gaat over een egoïstische postbode en een eenzame speelgoedmaker die een onvoorstelbare vriendschap sluiten. Ze brengen blijdschap in een koude, donkere stad die het hard nodig heeft.

Christmas Inheritance

Ellen kan het bedrijf van haar vader overnemen, daarvoor moet ze eerst naar het slaperige stadje Snow Falls om kerstpost af te leveren. Door een sneeuwstorm strandt ze in een motel en daar ontdekt ze waar kerst echt om draait.

A Wish for Christmas

Sara’s baas steelt haar goede idee. Sara heeft daarom maar één wens voor Kerst: dat ze eindelijk voor zichzelf kan opkomen. De kerstman geeft haar 48 uur, maar maakt 48 uur van magie een blijvend verschil?

Office Christmas Party

Als de baas het kerstfeest aflast, besluiten de werknemers toch een kerstfeest te organiseren. Een kerstfeest op kantoor, dat kan alleen maar misgaan.

Let it snow

Tijdens kerstavond treft een sneeuwstorm een klein stadje. Dit gaat niet zonder gevolgen. De sneeuwstorm heeft namelijk invloed op de vriendschappen, het liefdesleven en de toekomst van een groep scholieren…

A bad moms Christmas

The bad moms zijn terug! De gestreste moeders weten het allemaal niet meer als hun moeders spontaan op bezoek komen. Kerst wordt nog intimiderender dan normaal…

Beeld: Shutterstock