kerstfilms

10 kerstfilms om vandaag nog op Netflix te kijken

Heb je niks te doen vandaag, maar wil je toch nog een beetje in de kerststemming blijven. Santé zet de leukste kerstfilms op Netflix voor jou op een rij!

The Christmas Chronicles

Kate en haar broer Teddy zijn op kerstavond alleen thuis. Ze maken een plan om de kerstman op heterdaad te betrappen. Dat lukt, maar het gaat helemaal mis. Kan de kerstman kerstavond nog redden?

Lees ook: ‘6 tips om meer me-time in te plannen’

A Christmas Prince

Netflix’ eerste eigen kerstfilm (2017) is precies wat je van een kerstfilm verwacht, lekker cheesy. Een beginnend journalist wordt naar Aldovië gestuurd voor een primeur over een knappe prins. Ze gaat undercover, raakt verstrikt in haar eigen leugen en wordt verliefd.

A Christmas Prince: The Royal Wedding

Na A Christmas Prince op dreef? Het vervolg gaat over the royal wedding van Amber en Richard. Amber krijgt te maken met verschillende koninklijke protocollen. Kan ze haar leven veranderen voor haar droomprins en krijgt ze haar happily ever after?

The Princess Switch

Tijdens een bakwedstrijd botst Stacy tegen haar dubbelganger aan en die heeft een opmerkelijk verzoek. Hertogin Margaret wil graag leven als een ‘normaal persoon’. De twee wisselen van identiteit en dat leidt tot ingewikkelde situaties en onmogelijke liefdes.

Christmas Inheritance

Ellen kan het bedrijf van haar vader overnemen, daarvoor moet ze eerst naar het slaperige stadje Snow Falls om kerstpost af te leveren. Door een sneeuwstorm strandt ze in een motel en daar ontdekt ze waar kerst echt om draait.

The Holiday Calendar

Abby heeft een baan waar ze niet gelukkig van wordt en zit in de knoop met haar toekomst. Ze krijgt een adventskalender van haar opa. Al snel ontdekt ze dat de adventskalender haar toekomst lijkt te voorspellen

A Wish for Christmas

Sara’s baas steelt haar goede idee. Sara heeft daarom maar één wens voor kerst: dat ze eindelijk voor zichzelf kan opkomen. De kerstman geeft haar 48 uur, maar maakt 48 uur van magie een blijvend verschil?

Office Christmas Party

Als de baas het kerstfeest aflast, besluiten de werknemers toch een kerstfeest te organiseren. Een kerstfeest op kantoor, dat kan alleen maar misgaan.

Let it snow

Tijdens kerstavond treft een sneeuwstorm een klein stadje. Dit gaat niet zonder gevolgen. De sneeuwstorm heeft namelijk invloed op de vriendschappen, het liefdesleven en de toekomst van een groep scholieren…

A bad moms Christmas

The bad moms zijn terug! De gestreste moeders weten het allemaal niet meer als hun moeders spontaan op bezoek komen. Kerst wordt nog intimiderender dan normaal…

Beeld: Shutterstock