Placeholder

5 redenen waarom je op winterzonvakantie moet

Advertorial – Hoe lekker zou het zijn eens de feestdagen te ontvluchten of in de winter naar de mediterrane sterrenhemel te kijken? We geven je 5 goede redenen om nu snel een winterzonvakantie te boeken. Wat doe je hier nog?

 

  1. Je moet nodig onthaasten
  2. Vakantie hoeft niet duur te zijn
  3. Tijd en aandacht voor familie
  4. Zon is goed voor je!
  5. First Minute Garantie

We hebben het druk. Met werk, gezin, vrienden, sport, familie, dingen die in huis moeten gebeuren… Soms wil je de boel de boel laten – en daar is alle reden toe! Want opgeladen en uitgerust kun je de drukte van alledag weer veel beter aan. Pak je zonnebrandcrème in en vertrek naar een zonnig oord. Zo kun je op een ontspannen manier nieuwe mensen leren kennen of tijd en aandacht besteden aan  elkaar. En je vakantie hoeft helemaal niet duur te zijn. Bij Neckermann boek je met First Minute Garantie. Vind je bij ons jouw vakantie na boeking goedkoper? Dan betaalt Neckermann het verschil terug.

Bestemmingstips

  1. De rijkdom aan landschappen, azuurblauwe zee en een subtropisch klimaat met zo’n 199 dagen zon per jaar maken de Canarische Eilanden een ideale zonvakantie bestemming. Neckermann biedt vakanties op alle Canarische Eilanden.
  2. Denk eens aan een aantrekkelijk geprijsde zonvakantie naar Kaapverdië: een smeltkroes van Afrikaanse en Portugese invloeden met schitterende zandstranden, indrukwekkende groene bergen, woestijnlandschappen… Met maar 5,5 uur vliegen ben je in de tropen!
  3. Ruil de grijze dagen in voor een relatief nieuwe strandbestemming, de Verenigde Arabische Emiraten. Vink je bucketlist af met een bezoek aan Dubai, de stad van de superlatieven of kies voor een van de anderen emiraten, waar je rust komt in één van de fijne luxueuze resorts.

Ga naar Neckermann.nl voor meer winterzon >>