Placeholder

Relaxmoment voor jezelf

De drukte van alledag is weer begonnen en de vakantie staat steeds minder vers in je geheugen. Met deze verwenmomentjes kun je toch even dat relaxte gevoel terug halen.

Plan een weekend weg
Een deel van je vakantieplezier zit 'm in de voorpret. Door een weekend weg te plannen, al is het pas voor over een paar maanden, geef je jezelf iets om naar uit te kijken.

Toerist in eigen land
Bekijk op je vrije dag je eigen stad of dorp eens als een toerist. Bezoek de bezienswaardigheden waar je zelf eigenlijk niet zo snel heen zou gaan. Ook leuk: bezoek plaatsen, musea of tentoonstellingen ergens anders in het land.

Geniet van lekker eten
Of je nou je favoriete chocolade koopt of eindelijk een plek reserveert in dat leuke restaurant, voor wie van eten kan genieten, is het een perfecte get away. Een diner in een luxe restaurant is daarnaast een ervaring die je niet snel zult vergeten, net als een vakantie.

Ultiem relaxen
Boek een massage, een pedicure of een sessie floating. Het ontspannen lome gevoel laat je alle drukte van het dagelijks leven vergeten.

Hou een seriemarathon
Je vriendinnen, een tafel vol lekkere hapjes, thee, een goede serie. Het hoeft niet moeilijk te zijn.

Winkelen
We blijven vrouwen en zo nu en dan is het heerlijk om jezelf te pamperen met iets dat je al heel lang wilt hebben. Investeer in een product met een goede kwaliteit waar je nog jááááren plezier van kan hebben.

Wat doe jij als je jezelf extra wil verwennen?

Beeld: Shutterstock