Placeholder

Marie-Anne: The End

Marie-Anne slaat een nieuwe weg in.

Marie-Anne: 'Enige jaren schreef ik met veel plezier op Sante.nl mijn blogs. Me and my Knee ging in eerste instantie over de perikelen rond mijn getroebleerde knie en de situaties, soms heel naar, vaak hilarisch, waarin ik daardoor verzeilde.

Gaandeweg schreef ik ook over andere zaken in mijn leven. Toen ik onlangs mijn zoveelste blog afrondde en deze wilde mailen naar de redactie voelde ik weerstand. Ik kon me er niet toe zetten en dacht na over de oorzaak hiervan.

Ik kwam erachter dat ik het blog niet wilde publiceren om verschillende redenen. Wat voegt mijn blog eigenlijk toe? Er wordt al zoveel gepubliceerd op het wereldwijde web. Zit hier iemand op te wachten? Maar vooral: zit ik hier zelf op te wachten?

Stof heb ik genoeg, daar ligt het probleem niet. Man man man, ik kan moeiteloos vandaag nog tien stukjes tikken. Mijn volgende knieoperatie staat alweer in de agenda (andere knie onder het motto: nieuwe ronde, nieuwe kansen), dochterlief wordt al maandenlang behandeld in een revalidatiecentrum (met wat je daar ziet is een boek te vullen) en sowieso kent mijn gezin ‘never a dull moment’. Dit is geen holle frase maar in ons geval de werkelijkheid. Maar ik ga verder. Andere dingen doen, over andere onderwerpen schrijven op andere plekken. Communicatieplannen maken en uitvoeren. En nog andere verrassingen. Ik voel dat ik er aan toe ben.

Ik wil jullie bedanken voor jullie likes, veelal positieve commentaar en opbouwende kritiek. Het is fijn om feedback te krijgen en bij tijd en wijle een mooie veer in je bonbon ;-). Ik wens mijn lezers vooral een goede gezondheid toe en daarbij veel geluk. Jullie horen van mij, tabee.

Marie-Anne
www.vanstijgerencommunicatie.nl'