stage

Gezocht: stagiaire Santé online

Zoek je een stage bij de online redactie van een tijdschrift? Ben jij creatief, heb je een vlotte pen, een passie voor social media én interesse in een healthy lifestyle? Dan hebben wij een uitdagende stage voor jou! 

Santé is dé inspiratiebron voor een healthy lifestyle. Via het magazine, Santé.nl en onze social media-kanalen helpen we vrouwen om gezond te leven, bewust te eten en vooral ook te genieten. Met volop aandacht voor voeding, sport, yoga en psyche.

Taken

  • Geschikte onderwerpen voor Santé.nl en social media bedenken;
  • Schrijven van artikelen, posts en eventueel video’s maken;
  • Zoeken en eventueel bewerken van beeldmateriaal;
  • Up-to-date houden van de social mediakanalen;
  • Meedenken over de verbetering van de onlineproducten van Santé.nl.
  • Opzetten van winacties;
  • Ondersteunen van de webredacteur bij overige werkzaamheden.

De stagevergoeding is marktconform.

Profiel

Je bent bezig met je hbo-of universitaire opleiding, richting journalistiek en/of communicatie. Je stage duurt minimaal drie maanden. Uiteraard ben je taalvaardig en hebt een vlotte pen. Je draait je hand niet om voor een leuke pakkende social mediateksten. SEO heeft geen geheimen voor jou en je bent nieuwsgierig naar de laatste online ontwikkelingen. Natuurlijk heb je interesse in een healthy lifestyle!

Interesse?

Lijkt het jou leuk om bij ons stage te lopen? Stuur je motivatiebrief met cv naar Chantal Anthonio: chantal.anthonio@sante.nl. Een videootje waarin je jezelf even kort voorstelt aan de leukste redactie van Nederland mag natuurlijk ook!

Heb je vragen? Chantal kan deze ook voor je beantwoorden!

Ken je eventueel iemand die perfect binnen het geschetste profiel past? Dan zouden wij het waarderen als je onze vacature onder de aandacht brengt.