Placeholder

4 tips voor een minder stressvolle ochtend

Er zijn zoveel dingen die de tijd tussen het wakker worden en het moment dat je de deur uitgaat stressvol maken. Nivea geeft tips om de ochtenden minder stressvol te maken.

Bereid je voor
Pak je tas in en leg je kleren voor de volgende dag alvast klaar voordat je naar bed gaat. Laat het niet alleen bij je eigen ritueel, maar zorg dat de hele familie meedoet. Het kost maar 15 minuten en het zorgt écht voor een beter georganiseerde ochtend.

Snoozen? Begin er niet aan
10 minuten langer in bed liggen… Het klinkt verleidelijk, maar snoozen heeft een slechte invloed op een stressvrije ochtend. Als je niet aan het snoozen begint, of deze gewoonte doorbreekt zal je fitter en in een betere stemming opstaan. Daarbij houdt je ook nog eens extra minuten over voor leukere dingen: zoals een heerlijke kop koffie drinken.

Bezuinig niet op een zachte huid
Het verzorgen van je huid is makkelijk en snel met Nivea Onder de Douche Bodymilk. Je brengt de bodymilk onder de douche aan. Je huid is meteen zacht en na het afdrogen, kun je je aankleden en gaan.

Tip: Nivea heeft twee nieuwe geuren Onder de Douche Bodymilk uitgebracht: voedende cacao en verzorgende honing. Wil je deze formule proberen? Houd dan onze website in de gaten, binnenkort geven we namelijk tien setjes weg.

Ontwikkel een snelle make-up routine
Zorg ervoor dat de voor jouw belangrijke producten klaarstaan voor gebruik. Breng hydraterende gezichtscrème aan, gebruik wallencrème om je vermoeide blik te verbergen en een bronzer om je gezicht te laten stralen. Nog een beetje mascara op je wimpers en lippenbalsem op je lippen en je bent klaar voor de dag.