category colour brushGelukkig/Nieuws

11 kerstfilms om deze maand op Netflix te kijken

Om in de kerstsfeer te raken.

Netflix heeft alle favoriete films voor de feestdagen verzameld. Veel films die vorig jaar op Netflix stonden, zijn verdwenen, maar er zijn genoeg nieuwe films bij gekomen. De meeste kerstfilms zijn niet oscarwaardig, oh zo heerlijk om te kijken.

1. The Christmas Chronicles
Kate en haar broer Teddy zijn op kerstavond alleen thuis. Ze maken een plan om de kerstman op heterdaad te betrappen. Dat lukt, maar het gaat helemaal mis. Kan de kerstman kerstavond nog redden?

2. A Christmas Prince
Netflix' eerste eigen kerstfilm (2017) is precies wat je van een kerstfilm verwacht, lekker cheesy. Een beginnend journalist wordt naar Aldovië gestuurd voor een primeur over een knappe prins. Ze gaat undercover, raakt verstrikt in haar eigen leugen en wordt verliefd.

3. A Christmas Prince: The Royal Wedding
Na A Christmas Prince op dreef? Het vervolg gaat over the royal wedding van Amber en Richard. Amber krijgt te maken met verschillende koninklijke protocollen. Kan ze haar leven veranderen voor haar droomprins en krijgt ze haar happily ever after?

4. The Princess Switch
Tijdens een bakwedstrijd botst Stacy tegen haar dubbelganger aan en die heeft een opmerkelijk verzoek. Hertogin Margaret wil graag leven als een 'normaal persoon'. De twee wisselen van identiteit en dat leidt tot ingewikkelde situaties en onmogelijke liefdes.

5. Niko en de vliegende brigade
Niko is een jong rendier met vliegangst. Hij gaat op zoek naar zijn vader, die is onderdeel van de vliegende brigade van de kerstman. Tijdens de zoektocht zijn er genoeg obstakels en angsten te overwinnen.

6. Christmas Inheritance
Ellen kan het bedrijf van haar vader overnemen, daarvoor moet ze eerst naar het slaperige stadje Snow Falls om kerstpost af te leveren. Door een sneeuwstorm strandt ze in een motel en daar ontdekt ze waar kerst echt om draait.

7. The Holiday Calendar
Abby heeft een baan waar ze niet gelukkig van wordt en zit in de knoop met haar toekomst. Ze krijgt een adventskalender van haar opa. Al snel ontdekt ze dat de adventskalender haar toekomst lijkt te voorspellen.

8. Alles is familie
Iedereen binnen de familie De Roover is op een punt in het leven beland waarin keuzes maken onvermijdelijk is.

9. A Wish for Christmas
Sara's baas steelt haar goede idee. Sara heeft daarom maar één wens voor kerst: dat ze eindelijk voor zichzelf kan opkomen. De kerstman geeft haar 48 uur, maar maakt 48 uur van magie een blijvend verschil?

10. Merry Kissmas
Kerst doet vreemde dingen met een mens. Kayla heeft twijfels over haar verloving en raakt in verwarring na een magische kerstkus van een vreemde. Moet ze haar relatie redden of kiest ze voor haar nieuwe liefde?

11. Office Christmas Party
Als de baas het kerstfeest aflast, besluiten de werknemers toch een kerstfeest te organiseren. Een kerstfeest op kantoor, dat kan alleen maar misgaan.

En als je geen zin hebt in een film, kun je de tv natuurlijk altijd instellen op het knapperende haardvuur.

Beeld: Shutterstock

Santé

in je brievenbus?

Bestel nu

Als eerste op de hoogte?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Santé!

  • Pinterest