Placeholder

Even voorstellen: Judith in India

Dit is onze kersverse blogger. De komende maand zal zij ons op de hoogte houden van al haar ervaringen tijdens een reis door India en Sri Lanka. Maar eerst wil zij zich even voorstellen.

‘Mijn naam is Judith. In het dagelijks leven ben ik werkzaam bij Stichting Max Havelaar en zet ik mij met veel passie en enthousiasme in voor Fairtrade en een groene lifestyle. Werk en privé lopen hierbij vaak door elkaar. Ik ben ambitieus en gedreven en mijn leven kan omschreven worden als hectisch, haastig en onregelmatig. Op dinsdag 19 juni ben ik begonnen aan een reis van een maand door India en Sri Lanka met het doel om meer balans vinden, te genieten en nieuwe inspiratie op te doen.

Culinaire ontdekkingstocht
Mijn reis wordt een culinaire ontdekkingstocht van geuren en kleuren in het grootste veggie land ter wereld: India. Ik ben zelf dol op kokkerellen met
vriendinnen, bijzondere producten en het verhaal achter gerechten. Sinds een jaar ben ik vegetariër vanuit duurzaamheidsoverwegingen en ben ik me veel meer bewust van wat ik eet. Mijn reis zal een ware culinaire en vegetarische ontdekkingsreis worden naar bijzondere producten en gerechten. Ik ga op zoek naar de mens achter de gerechten, naar personen die gerechten en producten produceren. Ieder gerecht heeft een verhaal en dat maakt een gerecht voor mij extra speciaal.

Ayurveda
Ik sluit mijn verblijf af met een ayurvedische behandeling van een week in Sri Lanka. (Wist je dat Sri Lanka zelfs een minister heeft van Ayurveda?).
Hier komt alles samen: mijn ervaringen in India, ontmoetingen met bijzondere mensen, mooie gerechten. Het is een week van bezinning, meditatie, yoga, ayurvedische massages gecombineerd met een ayurvedische gerechten. Met bruisende energie en veel ervaringen rijker keer ik weer terug naar Nederland.’