082020 10x Oolaboo

10x Santé + Skin Superb bronzerset van Oolaboo van €106,80 voor maar €39,95

Neem nu een abonnement op Santé en ontvang 10x SANTÉ + Skin Superb bronzerset van Oolaboo voor maar €39,95 I.P.V. €106,80

Geniet zo lang mogelijk van een zomers tintje met deze Skin Superb bronzerset van Oolaboo. De set bestaat uit een Skin Superb organic bronzer: een biologische bruiningsspray + bronzer, geschikt voor elk huidtype en elke huidskleur. De natuurlijke ingrediënten werken intensief samen met de aminozuren in de huid, waardoor je al na drie tot vier uur een mooi vakantiekleurtje hebt. En dat zonder strepen of vlekken én zonder blootstelling aan schadelijke uv-straling. Met de Skin Superb pearly glow pressed powder accentueer je daarna specifieke zones, zoals je jukbeenderen of kaaklijn, voor een subtiele sun-kissed glans.

Voorwaarden
Deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt. OP = OP. Het abonnement is tot wederopzegging en wordt na de actieperiode verlengd met 12 nummers tegen het dan geldende tarief. Er geldt een opzegtermijn van 1 maand. Voor abonnementen buiten Nederland rekenen wij extra verzendkosten. Deze kosten zijn afhankelijk van het land en het gewicht. Het exacte bedrag wordt tijdens de bestelprocedure weergegeven.