082020 10x Oolaboo

Geef 10x Santé + Skin Superb bronzerset van Oolaboo van €106,80 voor maar €39,95 cadeau

Geef nu een abonnement op 10x SANTÉ en ontvang zelf de Skin Superb bronzerset van Oolaboo voor maar €39,95 I.P.V. €106,80

Geniet zo lang mogelijk van een zomers tintje met deze Skin Superb bronzerset van Oolaboo. De set bestaat uit een Skin Superb organic bronzer: een biologische bruiningsspray + bronzer, geschikt voor elk huidtype en elke huidskleur. De natuurlijke ingrediënten werken intensief samen met de aminozuren in de huid, waardoor je al na drie tot vier uur een mooi vakantiekleurtje hebt. En dat zonder strepen of vlekken én zonder blootstelling aan schadelijke uv-straling. Met de Skin Superb pearly glow pressed powder accentueer je daarna specifieke zones, zoals je jukbeenderen of kaaklijn, voor een subtiele sun-kissed glans.

Voorwaarden
Deze aanbieding is geldig tot en met 31 december 2021 of zolang de voorraad strekt. Het cadeau abonnement stopt automatisch. Voor abonnementen buiten Nederland rekenen wij extra verzendkosten. Deze kosten zijn afhankelijk van het land en het gewicht. Het exacte bedrag wordt tijdens de bestelprocedure weergegeven.