×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Neem contact op met Santé

Wil je iets weten over een abonnement op Santé of heb je al een abonnement en wil je daar iets over kwijt? Kies uit onderstaande mogelijkheden:

Neem een abonnement
Koop je elke maand Santé in de winkel? Neem dan een abonnement en lees als eerste de nieuwste Santé Kies hier uit alle aantrekkelijke abo’s.


 

Vraag over een abonnement
Heb je een vraag over je abonnement? Is er bijvoorbeeld iets niet goed gegaan met de betaling of heb je je cadeau nog niet ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice: www.aboland.nl

 

Verhuizen
Heb jij een abonnement op Santé en ga je verhuizen? Geef dit dan aan ons door, dan zorgen wij ervoor dat Santé op je nieuwe adres wordt bezorgd.


 

Abonnement opzeggen
We vinden het heel jammer als je je abonnement op Santé wilt opzeggen. Je kunt dat doen via het formulier achter onderstaande button. Dan wordt je opzegging doorgegeven aan onze abonnementenservice Abonnementenland.


 

Aan de redactie
Heb je een vraag of wil je iets doorgeven aan de Santé-redactie of de Santé-webredactie? Dan kan dat via onderstaande button.