×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Win een borrelpakket van Maza

Win een borrelpakket van Maza
28.08.2018 - Redactie

Advertorial - Ben jij ook altijd in voor borrelhapjes? Zet eens mezze op tafel met dit borrelpakket van Maza.


Mezze is een tafel vol kleine hapjes. Officieel een voorgerecht, maar zeker zo lekker bij de borrel. Het Maza borrelpakket  bevat een borrelplankje, 9 Maza bakjes waaronder de vier nieuwe smaken, een zak libanees brood, een zak pico’s en een receptenboekje. Daarnaast krijg je een gratis mezze voucher die in te wisselen is bij Maza in de Foodhallen in Amsterdam of bij haar winkel in het Stadshart in Amstelveen.

Kijk voor recepten en meer informatie op de website van Maza.

Nieuwe smaken?
Je leest het goed. De vertrouwde smaken hoemoes kende je misschien al, maar Maza heeft er 4 nieuwe smaken bij: de bekroonde Hoemoes met Chipotle (gerookte Jalapeno pepers), Hoemoes green curry, Hoemoes Vijg en Cranberry en Tomacocomi; een lekkere frisse groentespread met tomaatjes, kokos en mint.

Winnen
Wil je een van de twee borrelpakketten van Maza winnen (t.w.v. €30)? Vul het onderstaande formulier in om kans te maken. Maak extra kans door Maza op Instagram te liken (vergeet niet je Instagramnaam te delen in het formulier).

Je kunt meedoen tot en met 15 september 2018.

Wat vind je ervan?

Reacties