×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Win het boek Proudly Imperfect

Win het boek Proudly Imperfect
15.07.2018 - Redactie

Ben je klaar met streven naar het 'Miss Perfect'-ideaalbeeld? Sabina van Roest helpt je met haar boek Proudly Imperfect je Miss Perfect los te laten.


Sabina leefde jarenlang met een masker op, gebaseerd op het ideaalbeeld van de buitenwereld. Tot ze halverwege haar twintigste instortte. Haar worsteling met een bijna-burn-out en een auto-immuunziekte leidde, zo bleek later, tot een mooi geschenk: een leven vol imperfecties, maar met meer zelfvertrouwen, zelfliefde en eigenwaarde.

In haar boek Proudly Imperfect vertelt Sabina eerlijk over haar eigen struggles met Miss Perfect. Met behulp van verhalen, inzichten en interviews met vrouwen helpt ze jou de weg naar jezelf terugvinden. Dit boek geeft je de moed om het mooiste te worden wat je kunt zijn: proudly imperfect je ware zelf.

Winnen
Wil je kans maken op een van de tien exemplaren van Proudly Imperfect? Vul het onderstaande formulier in om kans te maken.

Je kunt meedoen tot en met 31 juli 2018.

Wat vind je ervan?

Reacties

Daghoroscoop
Weegschaal

Als je vandaag rebelse neigingen krijgt, probeer dan eens te zwijgen. Dat kan…

» Naar de daghoroscopen