×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Win een pakket voor gezonde voeten van Mycosan

Win een pakket voor gezonde voeten van Mycosan
08.05.2018 - Redactie

De slippers en sandaaltjes kunnen uit de kast, maar zijn je voeten er klaar voor?


Voetschimmel of een kalknagel heb je zo opgelopen. In je warme schoenen en sokken geef je de schimmels een ideale broeiplaats en daarom is van een schimmel afkomen lastiger.

De producten van Mycosan zijn er speciaal voor de behandeling van kalknagels en voetschimmel. De producten zitten in handige verpakkingen, waardoor je kunt smeren met een kwast en het product netjes en precies kunt aanbrengen.

Voetschimmels worden snel en effectief gedood. Voor de behandeling tegen kalknagels heb je iets meer geduld nodig, de nagel moet namelijk helemaal uitgroeien en dat duurt een paar maanden.

  • Mycosan Kalknagel behandelset €22,85 voor 5ml/ €34,25 voor 10ml    
  • Mycosan Voetschimmel behandeling €14,95
  • Mycosan Voet & Schoen poeder € 9,95
  • Mycosan Protect Anti-schimmel €14,95

Kijk voor meer informatie op Mycosan.com.

Winnen
Wij mogen 5x de complete set van Mycosan weggeven, met daarbij een handige glasvijl voor je nagels. Vul het onderstaande formulier in om kans te maken.

Je kunt meedoen tot en met 31 mei 2018.

Wat vind je ervan?

Reacties

Daghoroscoop
Weegschaal

Als je vandaag rebelse neigingen krijgt, probeer dan eens te zwijgen. Dat kan…

» Naar de daghoroscopen