×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Superkorting op het festival Happy Spirit Days

Superkorting op het festival Happy Spirit Days
22.05.2018 - Redactie

Yoga, mindfulness, meditatie, muziek, healthy food en meer. Geïnteresseerd in deze onderwerpen? Dan is Happy Spirit Days de festivaltip voor deze lente. Via Santé krijg je maar liefst 20 euro korting op je ticket.


Het programma
Met het succes van de eerste editie nog vers in het geheugen, staan de sfeervolle Happy Spirit Days 2018 alweer voor de deur. Een evenement vol grote namen met een kleinschalig karakter. En… natuurlijk voorzien van een fijne festivalsfeer. De crème de la crème op het gebied van yoga, mindfulness, health & meditatie reist op 15, 16 en 17 juni af naar Blaricum om jou te voorzien van een flinke dosis happiness.

Zo kun je bij de energieke Afke Reijenga een Tribal Vinyasa Yogales volgen, geeft filosoof Stine Jensen oosterse oplossingen voor westerse problemen en helpt mindfulness-expert Marnix van Rossum balans te vinden. Kortom, wijze woorden, swingende sessies en life-changing workshops – op de Happy Spirit Days kies je zelf uit het programma-aanbod. Beleef een yogasessie met  drum of harp, ga intuïtief tekenen, of leer in een uurtje ukelele spelen onder leiding van de dames van UKED. Ook geeft Tijn Touber weer zijn best of meditatie en komen performance artist Jennifer Ann en Boeddhistisch monnik Olande Ananda speciaal voor de gelegenheid naar Nederland.

More happiness   
Ook tussen de workshops en lessen door door valt er op het festivalterrein van alles te beleven, zoals genieten van good food, natuurlijk ook vegan, in de Happy Garden. Verder kun je hier op persoonlijke ontdekkingstocht door je handen te laten lezen, of tarotkaarten te laten leggen. Op de Happy Bazaar kun je shoppen en doe je nieuwe inspiratie en ideeën op. Zo laat je je verrassen door Carien van Ool, die in haar mini-geurfabriek parfums op maat maakt, of drink je gratis Yogi Tea in de speciale schenkerij. Kortom: veel happiness in een sfeervolle monumentale boerderij.

Meer informatie
Ben je benieuwd naar het hele programma en meer info? Kijk op Happyspiritdays.nl. Een dagkaart kost €59,95, een passe-partout is €99 voor twee dagen en €135 voor drie dagen – steeds inclusief per dag drie workshops naar keuze.

Korting
Met de code SANTE betaal je slechts €39,95 in plaats van €59,95. Tickets bestellen kan op Happyspiritdays.nl.

Wat vind je ervan?

Reacties

Daghoroscoop
Tweeling

Jij hebt vandaag de neiging te overdrijven. Vooral als het gaat om plezierige…

» Naar de daghoroscopen