×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Win een Instant Sabbatical

Win een Instant Sabbatical
18.04.2018 - Redactie

Er even tussen uit? Jezelf opladen, herbezinnen of wie je werkelijk bent, wat je kunt, wie je wilt zijn en hoe je daar komt? Dat vraagt om een Instant sabbatical.


Geïnspireerd geraakt door het artikel in Santé? Tijdens een ateliersessie Instant sabbatical ga je samen met Elise Verberg een dag lang aan de slag om jouw eigen onderzoeksvraag, je queeste, te formuleren. Aan de hand van creatieve technieken en met verdiepende vragen krijg jij helder wat jouw queeste is en handvatten om daar direct mee aan de slag te gaan. De ateliersessies worden gegeven in Leiden (tot max. 10 deelnemers).

Kijk voor meer informatie op Instantsabbatical.com.

Winnen
Wil je samen met negen andere Santé-lezeressen de workshop Instant Sabbatical volgen? Vul het onderstaande formulier in om kans te maken. De workshop in Leiden begint om 10.30 uur en eindigt rond 16.30 af. Natuurlijk krijg je koffie, thee, een goede lunch en diverse werkmaterialen (inclusief het boek) om ook na de sessie verder te gaan.

Jouw ateliersessie wordt begeleid door Elise Verberg (coach, auteur van en creatief brein achter Instant sabbatical).

Je kunt meedoen tot en met 31 mei 2018.

Ook de stap zetten naar jouw Instant Sabbatical? Met code Sante18 krijg je 150 euro korting op je workshopinschrijving voor 21 juni of 11 september.

Vul het formulier in

Spelvoorwaarden.

De velden met een * zijn verplicht.

  •  
  •  
Het volgende veld is alleen voor robots. Laat het veld leeg wanneer je een mens bent.
Wat vind je ervan?

Reacties

Daghoroscoop
Tweeling

Ga vandaag eens op familiebezoek, daar staat jou een leuk nieuwtje te wachten.…

» Naar de daghoroscopen