×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Green Issue: Win een pakket van Ecover en w.r.yuma

Green Issue: Win een pakket van Ecover en w.r.yuma
01.04.2018 - Redactie

Deze maand ligt Santé's Green Issue in de winkel en daarom maak je kans op groene prijzen. Vandaag geven we vier 'Fight Against Single-Use Plastic'-pakketten weg, met nieuwe producten van Ecover en w.r.yuma, voor 100% gemaakt van hergebruikt plastic.


Ecover heeft een mooie missie: de grote hoeveelheden plastic in ons milieu tegengaan met de Clean World Revolution. De nieuwe flessen afwasmiddel van Ecover zijn van 100% gerecycled plastic en zijn 100% recyclebaar.

Wij mogen vier pakketten weggeven met daarin vier flessen afwasmiddel van Ecover. Bij twee van de vier pakketten mogen we tevens een gave zonnebril van w.r.yuma weggeven. De zonnebrillen worden 3D-geprint en zijn gemaakt gerecycleerde autodashboards uit Rotterdam.

Kijk voor meer informatie over de afwasmiddelen op de website van Ecover.
Het afwasmiddel van Ecover is verkrijgbaar bij Albert Heijn en sommige natuurlwinkels voor €2,19.

Winnen
Wil je kans maken op een van de pakketten van Ecover en w.r.yuma? Vul het onderstaande formulier in.

Je kunt meedoen tot en met 30 april 2018.

Wat vind je ervan?

Reacties

Daghoroscoop
Weegschaal

Als je vandaag rebelse neigingen krijgt, probeer dan eens te zwijgen. Dat kan…

» Naar de daghoroscopen