×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Green Issue: Win het boek Dit is een goede gids

Green Issue: Win het boek Dit is een goede gids
24.03.2018 - Redactie

Deze maand ligt Santé's Green Issue in de winkel en daarom maak je kans op groene prijzen. Vandaag geven we 5x het boek Dit is een goede gids weg.


Dit is een goede gids voor een duurzame lifestyle. Zo simpel is het. Wil je graag wat duurzamer leven, maar weet je niet hoe? En kun je er eigenlijk niet veel tijd, geld of gedoe in steken? Dan is dit boek iets voor jou.

Het boek staat vol praktische tips op het gebied van kleding, eten, wonen, werken en vrije tijd. Mooi en verantwoord gaan prima samen. Het gaat om slimme keuzes, doen wat je kan en wat bij je past. De schrijver van dit boek, Marieke Eyskoot, geeft je handige tips, weetjes en oplossingen.

Dit is een goede gids - Marieke Eyskoot, €20 via Bol.com.

Winnen
Wil je kans maken op het boek Dit is een goede gids (t.w.v. €20)? Vul het onderstaande formulier in.

Je kunt meedoen tot en met 30 april 2018.

Wat vind je ervan?

Reacties

Daghoroscoop
Weegschaal

Als je vandaag rebelse neigingen krijgt, probeer dan eens te zwijgen. Dat kan…

» Naar de daghoroscopen