×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Green Issue: Win een notitieboek van On The Rocks x De Groene Meisjes

Green Issue: Win een notitieboek van On The Rocks x De Groene Meisjes
28.03.2018 - Redactie

Deze maand ligt Santé's Green Issue in de winkel en daarom maak je kans op groene prijzen. Vandaag geven we 5x een Rockbook van On The Rocks x De Groene Meisjes weg.


On The Rocks maakt niet zomaar notitieboekjes. Het papier in de boekjes is gemaakt van steen. Er komen geen giftige stoffen bij kijken en deze variant van papier is oneindig recyclebaar.

De Groene Meisjes heeft een toffe collectie met daarin verschillende boekjes: het Random Acts of Kindness boekje inspireert je om meer goede dingen voor anderen te doen. In het Eerste Keren Dagboek houd je bij welke dingen je voor de eerste keer doet of meemaakt.

Het boekje dat wij weggeven is de Dotted Rock, daarin kun je naar hartelust schrijven, kleuren, tekenen of een bulletjournal maken.

De Rockbook is ontworpen in samenwerking met De Groene Meisjes. Bestellen of de rest van de collectie bekijken kan in de webshop van On The Rocks op Paperontherocks.com.

Winnen
Wil je kans maken op een van de Dotted Rocks (t.w.v. €14,95)? Vul het onderstaande formulier in om kans te maken.

Je kunt meedoen tot en met 30 april 2018.

Bekijk welke prijzen je binnenkort nog meer kunt winnen.

Wat vind je ervan?

Reacties

Daghoroscoop
Weegschaal

Als je vandaag rebelse neigingen krijgt, probeer dan eens te zwijgen. Dat kan…

» Naar de daghoroscopen