×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Win een stijlvolle headphone van Sony

Win een stijlvolle headphone van Sony
13.02.2018 - Redactie

Sluit je even af van de wereld met deze mooie headphone van Sony. Verbinden via bluetooth is zo gefixt. Door de lange batterijduur en handige opbergbox neem je de koptelefoon makkelijk mee voor onderweg.


Vergelijk de WH-H800 (220 euro) en de WH-H900N (300 euro) en kies jouw favoriet.

 

WH-H800

  • h.ear on 2 Mini Wireless wordt op het oor gedragen, hierdoor blijft het goed zitten en geeft het een subtiele look.
  • Lange batterijduur van 24 uur met Quick Charging mogelijkheid. Binnen tien minuten ben je weer klaar voor anderhalf uur gebruik.
  • Heeft een bijpassende case en is licht van gewicht, makkelijk om mee te nemen.
  • Hij is geschikt voor Hi-Res audiobronnen en heeft dankzij LDAC en DSEE HX-technologieën een optimale geluidskwaliteit.

 

 

WH-H900N

  • h.ear on 2 Wireless NC over-ear wordt over het oor gedragen. Hij is iets groter dan de WH-H800 en dat maakt hem iets stoerder. Doordat hij je oor omsluit, krijg je de perfecte geluidssbelevenis.
  • De headphone is Noise Cancelling. Dit is een functie dat ervoor zorgt dat het omgevingsgeluid wordt weggefilterd. Het is een bijzonder effect. Met een druk op de knop hoor je pure stilte. Zo zal de focus liggen op de muziek (of de rust indien nodig). Heerlijk als je onderweg bent met de trein of het vliegtuig.
  • Via de oorschelp kan er gemakkelijk van track gewisseld worden of het volume worden aangepast.
  • Ambient Sound-modus, dit zorgt ervoor dat het omgevingsgeluid gedeeltelijk wordt gehoord, handig om bijvoorbeeld een omroepbericht op het vliegveld te horen.
  • Quick Attention-modus, door de hand op de oorschelp te leggen wordt de noice-cancelling tijdelijk uitgeschakeld, handig wanneer iemand tegen je praat.
  • De batterij gaat vier uur langer mee dan de WH-H800 (28 uur) en binnen 10 minuten laad je hem op voor weer 65 minuten luisterplezier.

Kijk voor meer van Sony op de website.

Winnen
Maak kans op een stijlvolle headphone van Sony. Wij geven 1x de WH-800 en 1x de WH-H900N weg. Vul het onderstaande formulier in om kans te maken. Vergeet niet aan te geven op welk exemplaar jij kans wilt maken. De kleur kan afwijken van de foto's.

Je kunt meedoen tot en met 31 maart 2018.

Wat vind je ervan?

Reacties

Daghoroscoop
Boogschutter

Jouw humeur is niet bijzonder zonnig vandaag. Gebruik al je energie om tegen…

» Naar de daghoroscopen