×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Win een waardebon van SRNDPTY

Win een waardebon van SRNDPTY
12.09.2017 - Redactie

SRNPTY staat voor ideale basics die op elk moment geschikt zijn, luxe uitstralen en mooi blijven. Van jurken en jasjes tot stoere jumpsuits.


Alles is even comfortabel en stylisch. En, niet onbelangrijk: de kleding wordt eerlijk geproduceerd door verschillende familie-ateliers in Nederland. Met deze waardebon kies je in de webshop iets leuks uit.

Alvast bekijken waaruit je kunt kiezen? Bekijk de collectie online.

Winnen
Wil je kans maken op een van de vijf waardebonnen ter waarde van 100 euro? Vul het onderstaande formulier in om mee te doen.

Je kunt meedoen tot en met 31 oktober 2017.

Vul het formulier in

Met deelname aan deze actie schrijf je je automatisch in voor de nieuwsbrief Santé. Zo blijf je op de hoogte van al ons nieuws, prijsvragen en aanbiedingen. Je kunt je op ieder moment uitschrijven door onderaan de nieuwsbrief te klikken op ‘afmelden’.

Spelvoorwaarden.

De velden met een * zijn verplicht.

  •  
  •  
Het volgende veld is alleen voor robots. Laat het veld leeg wanneer je een mens bent.
Wat vind je ervan?

Reacties