×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Win een VIP-pakket bij Freezlab

Win een VIP-pakket bij Freezlab
09.09.2017 - Redactie

Freezlab is een whole body cryo-cabine. Dat betekent dat je je lichaam in een speciale cabine drie minuten lang blootstelt aan de extreme temperatuur van -110°C.


Dit geeft je meteen een vitaler, sterker en vrolijker gevoel. Zelf ervaren? Met het vippakket mag je samen met iemand anders Freezlab in Amsterdam proberen. Kijk voor meer informatie op Freezlab.nl.

Santé's Kelly ging je voor. Benieuwd naar haar Freezlab-ervaring?

Winnen
Maak kans op een van de zeven VIP-pakketten voor twee personen bij Freezlab (t.w.v. €71) door het onderstaande formulier in te vullen.

Je kunt meedoen tot en met 31 oktober 2017.

Vul het formulier in

Met deelname aan deze actie schrijf je je automatisch in voor de nieuwsbrief Santé. Zo blijf je op de hoogte van al ons nieuws, prijsvragen en aanbiedingen. Je kunt je op ieder moment uitschrijven door onderaan de nieuwsbrief te klikken op ‘afmelden’.

Spelvoorwaarden.

De velden met een * zijn verplicht.

  •  
  •  
Het volgende veld is alleen voor robots. Laat het veld leeg wanneer je een mens bent.
Wat vind je ervan?

Reacties