×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Win een pakket van Vifit Sport

Win een pakket van Vifit Sport
10.08.2017 - Redactie

Vifit heeft onlangs een nieuwe lijn uitgebracht: Vifit Sport. De producten zijn voor sporters die hun trainingen en resultaten willen ondersteunen met voeding.


Nee, dat is echt niet alleen voor bodybuilders. Als je een beetje actief sport, kan je lichaam al voordeel hebben van wat extra eiwitten. Vifit Sport helpt je daarbij. Kijk voor meer informatie en de voedingswaarden op Vifitsport.com.

Winnen
Wij mogen 3 pakketten weggeven met daarin een shakebeker, 2 drinks, 2 repen en een zak met poeder geschikt voor 10 shakes. Wil je kans maken op deze prijs? Vul het onderstaande formulier in.

Je kunt meedoen tot en met 31 augustus.

Vul het formulier in

Met deelname aan deze actie schrijf je je automatisch in voor de nieuwsbrief Santé. Zo blijf je op de hoogte van al ons nieuws, prijsvragen en aanbiedingen. Je kunt je op ieder moment uitschrijven door onderaan de nieuwsbrief te klikken op ‘afmelden’.

Spelvoorwaarden.

De velden met een * zijn verplicht.

  •  
  •  
Het volgende veld is alleen voor robots. Laat het veld leeg wanneer je een mens bent.
Wat vind je ervan?

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Santé en naar wat je van Santé verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!