×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Win een pakket met ijs van Koupe

Win een pakket met ijs van Koupe
16.06.2017 - Redactie

IJsliefhebbers opgelet. Klinkt gezonder ijs eten te mooi om waar te zijn? Dan ken je Koupe waarschijnlijk nog niet.


Koupe brengt vier smaken ijs uit, waarvan een portie meer proteïne bevat dan drie eiwitten, minder suiker dan een appel en meer vezels dan een portie broccoli. Het ijs is verkrijgbaar in de smaken Clever Chocolate, Smart Strawberry, Victorious Vanilla en Brilliant Banana. Wij hebben al kunnen proeven en van die gezondere touch proef je niets. Het ijs is heerlijk romig en perfect als snack na het sporten.

Koupe heeft verschillende prijzen gewonnen. Vorig jaar op de World Dairy Innovations Award 2016 is Koupe gekroond tot winnaar in de categorie Best Ice Cream. Vorige maand op F&A Next is Koupe ‘Best Food Start-up’ van 2017 geworden.

Kijk voor meer informatie op Koupe.com, €4,99 voor 500ml. Bakjes van 125 ml zijn te koop bij Dirk en DekaMarkt voor €1,59. Bekijk meer verkoopadressen op de website.

Winnen
Ben je benieuwd geworden naar het ijs van Koupe? Wij geven vier pakketten weg met daarin de vier verschillende smaken. Vul het onderstaande formulier in om kans te maken.

Je kunt meedoen tot 30 juni 2017.

Wat vind je ervan?

Reacties

Daghoroscoop
Leeuw

Als de drukte je te veel wordt, blijf dan niet zo stoer doen. Die emotionele…

» Naar de daghoroscopen

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Santé en naar wat je van Santé verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!