×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Win een pakket van Method of een muurschildering van Karlijn van de Wier

Win een pakket van Method of een muurschildering van Karlijn van de Wier
22.05.2017 - Redactie

Method biedt milieuvriendelijke reinigingsproducten met een heerlijke geur. De nieuwste limited edition collectie is voorzien van kleurrijke printjes, ontworpen door Johanna Basford (bekend van de kleurboeken voor volwassenen).


In het pakket dat je kunt winnen, zitten een theedoek, handzeep, extra foaming handzeep, afwasmiddel en allesreiniger van Method. Ook maakt één winnares kans op een muurschildering van illustrator Karlijn van de Wier.

Winnen
Wil je kans maken op één van de 10 pakketten (t.w.v. €25) of de muurschildering van Karlijn van de Wier (t.w.v. €449)? Vul het onderstaande formulier in en laat ons weten welke prijs jij zou willen winnen.

Je kunt meedoen tot en met 30 juni 2017.

Wat vind je ervan?

Reacties

Daghoroscoop
Stier

Jij hebt een vooruitziende blik en zult jouw werk met zeer veel overgave…

» Naar de daghoroscopen